fbpx

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0: Χόρευε στη βροχή ο «δικέφαλος»

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0: Χόρευε στη βροχή ο «δικέφαλος»

Στην επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στη Τούμπα («Πάμπλο- θρησκεία- τρομοκρατία/ τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία» τραγουδούσε η θύρα 4), αυτή τη φορά στον πάγκο του Πανσερραϊκού, ο ΠΑΟΚ δεν είχε όρεξη για φιλοφρονήσεις στον αγωνιστικό χώρο και με τον Τάισον σε μεγάλα κέφια (γνώρισε την αποθέωση) νίκησε άνετα τους Σερραίους με 5-0 στην 12η αγωνιστική της Super League.

Το ματς ξεκίνησε κάτω από καταρρακτώδη βροχή και μόλις στο 9ο λεπτό οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκρυψαν την μπάλα και ο Μπέργκστρομ με φοβερή προβολή πρόλαβε τον Τόμας μετά την ασίστ του Μουργκ, την στιγμή που ο Ισπανός ήταν μόνος μπροστά σε κενή εστία.

Η υπεροχή του «δικεφάλου» σε ένα πολύ δύσκολο από τις καιρικές συνθήκες τερέν, καρποφόρησε στο 21’ όταν ο Τάισον βρήκε τον Οζντόεφ στην περιοχή κι αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Οι Σερραίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα και στο 24’ την κεφαλιά του Δεληγιαννίδη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοτάρσκι. Όμως στο 28’ ο Τάισον έκανε ακόμα μία ασίστ και ο Μουργκ με σουτ νίκησε και πάλι τον Χοβάν κάνοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν παραδόθηκαν και το39’ είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον Δεληγιαννίδη που αυτή τη φορά σημάδεψε το δοκάρι του «δικεφάλου».

Στο 2ο μέρος ο ΠΑΟΚ πήρε πάλι την πρωτοβουλία και στο 52’ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Τόμας, τα δύο σουτ του οποίου, έσωσε ο Χοβάν.

Όμως στο 71’ ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού δεν μπόρεσε να σώσει το σουτ του Μουργκ που έγραψε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Και τρία λεπτά μετά, ο Ντεσπόντοφ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 4-0 (74’).

Το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ είχε και συνέχεια καθώς οι Σερραίοι κατέρρευσαν και στο 80’ μετά από κόντρες στην περιοχή, ο Ράφα Σοάρες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0…

Διαιτητής ο Κατσικογιάννης που έβγαλε το ματς χωρίς κάρτες.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ρ. Σοάρες, Σάστρε (77’ Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Οζντόεφ (68’ Μεϊτέ), Σβαμπ, Μουργκ (77’ Τζίμας), Τάισον (68’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τόμας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης (22’ Δεληγιαννίδης), Ντανκερλούι, Πηλέας, Πεταυράκης, Μορέιρα, Μούργος (77’ Μασκανάκης), Στάικος (63’ Μασαρίποφ), Τομάς (46’ Θυμιάνης), Άλεξιτς (63’ Μπαϊροβιτς).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο