fbpx

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-1: Τρίποντο-αγγαρεία με ανατροπή

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-1: Τρίποντο-αγγαρεία με ανατροπή

Σημασία είχε η νίκη για τον Ολυμπιακό στην 12η αγωνιστική της Super League με 3-1 επί του Παναιτωλικού, μετά από μία μέτρια εμφάνιση, σε ένα παιχνίδι που έγινε χωρίς τον κόσμο του αφού εξέτισε την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που του έχει επιβληθεί για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό…

Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ χαλαροί στο ματς, με πολλά ατομικά λάθη και αργές επιστροφές κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός στο 12’ και άνοιξε το σκορ.

Ο Ντουάρτε πίεσε τον Μπιέλ κοντά στη σέντρα, του έκλεψε τη μπάλα, τροφοδότησε τον Πέρες που έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση.

Την κατάλληλη στιγμή έβγαλε στον Χατζηθεοδωρίδη που βγήκε μόνος του με τον Πασχαλάκη, τον πλάσαρε κι έκανε το 0-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του σκόρερ από τον Απρίλιο του 2019!

Το γκολ αφύπνισε τους «ερυθρόλευκους» που άρχισαν να πιέζουν τους φιλοξενούμενους και παράλληλα να παίζουν πιο γρήγορα στην επίθεση. Ετσι δεν άργησαν να ισοφαρίσουν έστω και με αρκετή δόση τύχης.

Στο 18’ ο Κίνι κέρδισε την μονομαχία από τον Λιάβα, έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Εσε έκανε το σουτ, ο Οικονόμου έβαλε το πόδι του άλλαξε πορεία στη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Καπίνο (1-1).

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες, αφού Μπιέλ και Γιόβετιτς ήταν εκτός κλίματος αγώνα κι έτσι ο Φορτούνης με τον Ροντινέι προσπαθούσαν από δεξιά να δημιουργήσουν μόνοι τους, ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Κάπως έτσι στο 40’ η μπάλα έφτασε στον Φορτούνη, που συνέκλινε παράλληλα με τη γραμμή της περιοχής, έπιασε το αριστερό φαλτσαριστό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο «Γ» του Καπίνο για την ανατροπή του Ολυμπιακού (2-1). Αυτό ήταν το 5ο γκολ (έχει και 4 ασίστ) του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα…

Το ημίχρονο έκλεισε με μια πολύ καλή ευκαιρία που έχασε ο Μπιέλ στο 45’.

Το ματς συνεχίστηκε στο β’ μέρος στο ίδιο αργό τέμπο χωρίς φάσεις κι ένταση από τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό νωχελικό, κάτι που ανάγκασε τον Μαρτίνς να προχωρήσει σε αλλαγές.

Τελικά στο 70ο λεπτό από σέντρα του Μασούρα ο Ελ Κααμπί που είχε μπει δύο λεπτά νωρίτερα στο ματς με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-1.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση των γηπεδούχων στο ματς με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν με τη σειρά τους να απειλήσουν τον Πασχαλάκη…

Ο διαιτητής Περράκης «κιτρίνισε» τους Εσε, Μπιανκόν, Χουάνπι, Καμαρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κίνι, Ντόη, Μπιανκόν (75’ Ιμπόρα), Εσε, Καμαρά, Φορτούνης (85’ Καρβάλιο), Μπιέλ (68’ Ποντένσε), Μασούρας (75’ Μπρνιτς), Γιόβετιτς (68’ Ελ Κααμπί).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας (80’ Μαυρίας), Πέρες (76’ Μπαλτασάρα), Χατζηθεοδωρίδης (61’ Μπελεβώνης), Χουάνπι, Βοΐλης (46’ Πέδρο), Φ. Ντουάρτε (76’ Ντίας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο