fbpx

Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι πρώτες κινήσεις στη Ρίο Άβε – Τι αναφέρουν οι Πορτογάλοι

Βαγγέλης Μαρινάκης

Ολοκληρώνεται όπως όλα δείχνουν, η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, για να εμπλακεί με τα διοικητικά της Ρίο Άβε στην Πορτογαλία.

Αφού αποκτήσει όπως όλα δείχνουν, το 80% της ομάδας, προτεραιότητα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της διοίκησης που θα μπει στην Ριό Άβε θα είναι η ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και ορισμένες πωλήσεις παικτών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει Jornal de Notícias, που ασχολείται με την επόμενη μέρα στη Ρίο Άβε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να δώσει έως τον Ιούνιο του 2024 το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες του συλλόγου και να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της ομάδας έως το τέλος της σεζόν 2023-2024.

Παράλληλα, σημειώνεται και η ξεκάθαρη πρόθεση της νέας διοίκησης, για ενίσχυση του ρόστερ και κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή, προκειμένου να παλέψει με τους καλύτερους όρους η Ρίο Άβε, για την παραμονή της, στη μεγάλη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρο

Το μπάτζετ των μεταγραφών είναι ξεχωριστό από το ποσό που έχει δεσμευτεί να δώσει ο Μαρινάκης, ενώ τέλος βρίσκεται προς συζήτηση και η πώληση κάποιων παικτών, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία και να ισοσκελιστούν τα έσοδα-έξοδα της ομάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο