fbpx

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ιωαννίδη-Μπερνάρ και η… «πράσινη» επιθυμία

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πέρα από το αγωνιστικό και τους στόχους που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη, καλείται να διαχειριστεί και το ενδιαφέρον που υπάρχει για ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, οι υποθέσεις των Ιωαννίδη και Μπερνάρ, βρίσκονται στο επίκεντρο, μετά τις «σειρήνες» που βγήκαν στην επιφάνεια από το εξωτερικό. Ωστόσο οι «πράσινοι» ήταν και είναι ξεκάθαροι: Οι παίκτες δεν πρόκειται να πωληθούν.

Από τη μια ο Έλληνας στράικερ παρουσιάζεται ως βασικός στόχος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία φημολογείται, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ για το οποίο δεν το συζητούν καν οι άνθρωποι της ομάδας.

Όσο για τον Μπερνάρ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, λήγει το καλοκαίρι του 2024 αλλά οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να συνεχίσουν μαζί του και περιμένουν το κατάλληλο τάιμινγκ για να μιλήσουν μαζί του.

Για τον διεθνή Βραζιλιάνο, έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας από την πατρίδα του, αναφορές που τον θέλουν στο στόχαστρο της Κορίνθιανς, αλλά και της Ατλέτικο Μινέιρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο