fbpx

Ξεπέρασε Μέσι, Ρονάλντο και Εμπαπέ ο Ιωαννίδης (pic)

Ξεπέρασε Μέσι, Ρονάλντο και Εμπαπέ ο Ιωαννίδης (pic)

Η μεγάλη εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη κόντρα στη Γαλλία προκάλεσε πλήθος επισκέψεων στο προφίλ του στο transfermarkt, με αποτέλεσμα να είναι ο «Most Viewed Player» των τελευταίων ημερών.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει ήδη αποθεωθεί ουκ ολίγες φορές εντός των συνόρων για την εξαιρετική χρονιά του με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η φήμη του έγινε «παγκόσμια» μετά τη σπουδαία εμφάνιση που έκανε στην ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στη Γαλλία.

Ο τρόπος με τον οποίο ο 23χρονος επιθετικός «ταλαιπώρησε» τους παγκοσμίας κλάσης αμυντικούς της Γαλλίας, με αποκορύφωμα το γκολ που σκόραρε κάνοντας το 2-1 για την Ελλάδα, έκανε πολλά ξένα media να τον αποθεώσουν, ενώ φαίνεται πως προκάλεσε πλήθος επισκέψεων στο προφίλ του στην γνωστή ιστοσελίδα «transfermarkt».

Έτσι, ο Φώτης Ιωαννίδης έγινε ξαφνικά ο «Most Viewed Player» των τελευταίων ημερών, ο παίκτης δηλαδή του οποίου το προφίλ είναι το πιο δημοφιλές των τελευταίων ημερών. Για να καταλάβει κανείς το… μέγεθος του κατορθώματος, αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον Έλληνα φορ ακολουθούν χαμηλότερα στη λίστα οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ, Τζουντ Μπέλιγχαμ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο