fbpx

Στην «τσιμπίδα» των διωκτικών αρχών μεγάλο «ψάρι»;

Στην «τσιμπίδα» των διωκτικών αρχών μεγάλο «ψάρι»;

Οι έρευνες γύρω από τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες άτομα που φαινομενικά δεν είχαν καμία σχέση με ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 προέκυψε ότι είχαν τελικά στενή σχέση με παράγοντες της κατηγορίας και έπαιζαν στοίχημα για λογαριασμό τους.

Αυτό τουλάχιστον φημολογείται για την έρευνα της Europol που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 2,5 χρόνια. Η υπηρεσία πληροφοριών σε ζητήματα εγκληματικής φύσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης φέρεται να «έδεσε» την σχέση των προσώπων που έπαιζαν στοίχημα για λογαριασμό παραγόντων ομάδων της ΣΛ1. Από τη διασταύρωση των στοιχείων δεν προκύπτει ότι τα πρόσωπα που παίζουν στοίχημα έχουν συγγενική σχέση με τους παράγοντες κι αυτό γίνεται για ευνόητους λόγους.

Βάσει πληροφοριών, έρχονται διώξεις των εμπλεκομένων που φαίνονται να έχουν παίξει μεγάλα ποσά. Ηδη πραγματοποιήθηκαν κατ’ οίκον έρευνες και εκτός από τους παράγοντες των 5 ομάδων στο στόχαστρο βρίσκονται και 13 παράγοντες ομάδων της ΣΛ2.

Πρέπει να επισημανθεί πως μία από τις 5 ομάδες που εξετάζεται για τη… δράση του παράγοντα της είναι από το πάνω ράφι της ΣΛ1.

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο