fbpx

Λιάγκας: «Ήρθαν 2-3 απειλητικά από πίσω μου στο ματς της Εθνικής και είπα… τώρα θα τις φάω» (video)

Λιάγκας: «Ήρθαν 2-3 απειλητικά από πίσω μου στο ματς της Εθνικής και είπα… τώρα θα τις φάω» (video)

Στην εμπειρία κατά την παρουσία του στο εντός έδρας ισόπαλο 2-2 της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία αναφέρθηκε στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική στους ανθρώπους. Νόμιζα ότι όλα αυτά και ειδικά σε παιχνίδια της Εθνικής έχουν ξεπεραστεί.

Εγώ δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ και πήγα χθες καλεσμένος για να δω το παιχνίδι της Εθνικής. Προχωρούσα λοιπόν μόνος μου στον δρόμο και πήγα από ένα στενάκι που ήταν κάποια γραφεία οπαδικά. Σε αυτά ήταν μαζεμένοι γύρω στους 100 ανθρώπους. Με βλέπουν, λοιπόν, να προχωράω, δεν ενόχλησα κανέναν και αρχίζουν να με βρίζουν σκαιότατα για το ότι είμαι Ολυμπιακός.

Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός, ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει ποτέ άλλη ομάδα, δεν είμαι από αυτούς που φανατίζονται, κάνω πλάκα. Το παιδί μου παίζει για τον Παναθηναϊκό και πάω και βλέπω τον Παναθηναϊκό και πανηγυρίζω για τον Παναθηναϊκό. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά.

Άκουσα τα εξ αμάξης και το θέμα δεν είναι ότι τα άκουσα. Κάποια στιγμή 2-3 ήρθαν απειλητικά από πίσω μου και λέω τώρα θα τις φάω. Είπα δύο είναι τα τινά, είτε προχωράω και κάνω τον βλάκα και τις τρώω ή γυρίζω. Γυρίζω, λοιπόν, και τους λέω παιδιά τώρα προφανώς κάποια πλάκα κάνετε. Είναι παιχνίδι της Εθνικής και ενώ οι περισσότεροι βρίζουν, υπάρχουν 2-3 σοβαροί και λένε αφήστε ρε παιδιά τον άνθρωπο, μάγκας είναι, να περάσει και έτσι πέρασα.

Δηλαδή, κυριολεκτικά θα μπορούσα χθες να τις έχω φάει. Δεν έχω μπει σε καβγά στη ζωή μου ποτέ και θα τις έτρωγα χθες το βράδυ. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι πλάκα. Χαιρόμαστε όλοι με τη νίκη, στενοχωριόμαστε με την ήτα της ομάδας μας, μέχρι εκεί. Όλο το άλλο, οι απειλές κλπ. γιατί; Τόσος συσσωρευμένος θυμός. Τόσο μεγάλη πώρωση. Δεν μπορώ να το καταλάβω», σημείωσε ο Λιάγκας.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο