fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα: Εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ μόνο για κατόχους διαρκείας

ΠΑΣ Γιάννινα: Εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ μόνο για κατόχους διαρκείας

Την προσεχή Κυριακή (26/11) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο που θα διατεθούν τα εισιτήρια για το εν λόγω ματς.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου κάνει γνωστό πως θα μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήρια μόνο όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας, ενώ επισημαίνεται πως το ίδιο μέτρο θα ισχύσει και για τον αγώνα με τον Άρη, για την 22η αγωνιστική.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει πως στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2023-2024 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» την Κυριακή (26/11, 17:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα αγοράς έως και δύο επιπλέον εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 30€

ΘΥΡΑ 9 -> 20€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 40€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 50€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γέννησης 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 10€

Για τον λόγο αυτό δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ κλειστή θα είναι για τον εν λόγω αγώνα και η διάθεση εισιτηρίων μέσω του Viva.gr.

Με απόφαση της ΠΑΕ δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους και για τον εντός έδρας αγώνας με τον Άρη (22η αγωνιστική) της σεζόν 2023-2024».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο