fbpx

Η ΕΠΟ, οι οδηγίες και μια διόρθωση με… απορίες

Η ΕΠΟ, οι οδηγίες και μια διόρθωση με… απορίες

Αντί οδηγιών για το πώς και πότε πρέπει να πάνε στο γήπεδο οι Έλληνες φίλαθλοι, αύριο για το παιχνίδι με τη Γαλλία, καλό θα ήταν από την ΕΠΟ να απαντήσουν:

-Αν μέτρησαν σωστά τις κάρτες των Τσιμίκα, Μάνταλου, Κουρμπέλη και για αυτό δεν παίζουν αύριο κατά της Γαλλίας.

-Αν μέτρησαν σωστά τις κάρτες όσων πρόκειται να αγωνιστούν στο αυριανό ματς, μη πάθουμε κάποια ζημιά ενόψει πλέι οφ Nations League.

-Αν τελικά προσλήφθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης ως τιμ μάνατζερ των εθνικών ομάδων μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της Επιτροπής Εθνικών ομάδων να τον προσλάβει.

-Πόσα άτομα, που έχουν κοντινή, μακρινή ή άλλη σχέση με την ΑΕΚ, εργάζονται στην Ομοσπονδία σε οποιοδήποτε πόστο.

-Αν οι προσλήψεις στην Ομοσπονδία αποτελούν κληρονομικό δικαίωμα ή είναι θέμα οικογενειακό μέχρι 3ο βαθμό συγγένειας.

-Αν πραγματικά έχει προσληφθεί ο Σουηδός Φρόιντφελντ ως αρχιδιαιτητής ή την δουλειά την κάνει ο σκιώδης αρχιδιαιτητής κ. Μάνταλος.

-Αν έμαθαν την πραγματική έννοια του όρου «sold out».

-Αν τελείωσαν τα «μαγειρέματα» για τον επόμενο πρόεδρο…

-Αν ήρθε κάποιο νέο συγχαρητήριο τηλεγράφημα από την UEFA ή την FIFA, ή κάποιο συγχαρητήριο δήλωση ή τηλεφώνημα προς τον κ. Μπαλτάκο, για την οργάνωση του φιλικού με τη Νέα Ζηλανδία.

Μέχρι τότε πάντως, εγώ οφείλω μια διόρθωση: Ποιος μοίρασε τις λάθος συνθέσεις του φιλικού Ελλάδας – Νέας Ζηλανδίας στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη του φιλικού της περασμένης Παρασκευής (18/11);

«Oι συνθέσεις δόθηκαν λάθος, αλλά δεν το έκανε αυτό άνθρωπος της ΕΠΟ, γιατί στα διεθνή φιλικά τις συνθέσεις τις μοιράζουν UEFA ή FIFA» με ενημέρωσε το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας.

«Θα έπρεπε να το ήξερες αλλιώς δεν έχεις κάνει σωστά τη δουλειά σου μου είπαν χαρακτηριστικά για προηγούμενο άρθρο μου σχετικά με τις απανωτές γκάφες της ΕΠΟ στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας.

Πράγμα, που παραδέχομαι ότι δεν γνώριζα και συνεπώς δεν έκανα σωστά τη δουλειά μου! Τόσο απλά. Δεν κρύβομαι άλλωστε στα δύσκολα ή στα λάθη με αοριστίες τύπου «δεν ξέρουμε, δεν ακούσαμε, δεν είδαμε. ‘Η, κάπου, κάποιος, κάποτε…».

Όπως άλλωστε λέει, ότι δεν γνωρίζει το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, ποιος/α ήταν εκείνος/η που μοίρασε λάθος συνθέσεις, ούτε από πού τις πήρε ούτε ποιος τις έδωσε. Ο υπάλληλος της UEFA από ποιον ζήτησε τη σύνθεση της ελληνικής ομάδας;

Από τον Μπαλτάκο, τον Δημητρίου, τον Μπακασέτα, τον Πογέτ; Ποιος του έδωσε τη σύνθεση της εθνικής και του είπε άλλα αντί άλλων; ‘

Η μήπως, ο υπάλληλος της UEFA βρήκε τον φύλακα του γηπέδου μπροστά του και του ζήτησε τις συνθέσεις; Μπορεί να γίνει αυτό; Ποιος ξέρει; Για την ΕΠΟ μιλάμε άλλωστε. Μετά συγχωρήσεως…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο