fbpx

Στον αέρα τα ματς κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης

Κύπελλο Ελλάδος

Στον αέρα είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και του Άρη με την ΑΕΚ, όπως και των υπολοίπων παιχνιδιών της φάσης των «16».

Τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου με τις ρεβάνς να γίνονται από τις 9 έως τις 11 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, υπάρχει θέμα μετάθεσης των αγώνων κι αυτό διότι, στις 6 Δεκεμβρίου είναι η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και ειδικά στην Αθήνα γίνονται μεγάλες συγκεντρώσεις και τα αστυνομικά μέτρα είναι δρακόντεια.

Την επόμενη μέρα είναι η επίσκεψη Ερντογάν που έρχεται στην Αθήνα συνοδεία τουλάχιστον 300 ατόμων και εννέα υπουργών του!

Η πρωτεύουσα θα είναι «φρούριο» για δύο ημέρες, οπότε θεωρείται απίθανο να διεξαχθούν αγώνες 6 και 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Μία λύση θα ήταν να οριστούν κάποια ματς στις 5 Δεκεμβρίου, αλλά αυτό για το ντέρμπι των «αιωνίων» και το ΑΕΚ – Άρης πρέπει να αποκλειστεί.

Στις 4 του μήνα η ΑΕΚ υποδέχεται στην Opap Arena τον Άρη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Και οι «αιώνιοι» θα αντιδράσουν, αφού παίζουν την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στον Βόλο.

Στην ΕΠΟ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα αποφασίσουν. Μία λύση είναι τα πρώτα ματς να μεταφερθούν τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο