fbpx

Παναιτωλικός: Αποθέωσε ΠΑΟΚ ο Πετράκης

Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης αποθέωσε τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως είναι μια ομάδα που έχει αρκετά υψηλή ποιότητα και πως πλέον έχει και ένα στοιχείο το οποίο το είχε μεγάλη ανάγκη, την σταθερότητα.

«Για εμένα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ υψηλή ποιότητα, ας πούμε το πρώτο γκολ είναι γκολ για σεμινάριο, ήταν θεαματικό και με μεγάλη ποιότητα από τους ποδοσφαιριστές του. Εμείς είχαμε μία δύσκολη δουλειά, αλλά από τη μεριά μας κάτι κάναμε καλά και αυτό με αφήνει πολύ ικανοποιημένο απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη δημιουργικότητα και εμείς πιστεύω ότι τους φέραμε σε δύσκολη θέση και θα στηριχθούμε σε αυτό για να γίνουμε καλύτεροι», ανέφερε ο Γιάννης Πετράκης και συνέχισε μιλώντας για τον Σαμάτα:

«Ο Σαμάτα επειδή είδα το backround του, έχει υψηλές παραστάσεις και εμπειρίες. Επειδή ωστόσο δεν είμαστε μηχανές και είμαστε άνθρωποι , χρειαζόμαστε τον χρόνο μας και έχει το στύλ του ποδοσφαιριστή που μου αρέσει. Έχει τοποθετήσεις, γκολ, προστατεύει τη μπάλα ωραία και κινείται στον χώρο. Τόσο αυτός όσο και ο Μπράντον είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές , έχοντας και τον Τζίμα πιστεύω ότι αν ήμουν ο Λουτσέσκου θα ήμουν ικανοποιημένος με τις τρεις λύσεις αυτές».

Τέλος, σχολίασε για την μάχη του τίτλου, στη φετινή Super League: «Οι τέσσερις ομάδες στην κορυφή μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν την σταθερότητα που έχει αποκτήσει, αλλά νομίζω ότι όλοι μπορούν να διεκδικήσουν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο