fbpx

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία 2-0: Πολύ καλή για ένα ημίχρονο η εθνική (video)

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία 2-0: Πολύ καλή για ένα ημίχρονο η εθνική (video)

Με πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος η εθνική νίκησε 2-0 σε φιλικό αγώνα τη Νέα Ζηλανδία στο «Γ. Καμάρας» σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Γαλλία (21/11, 21:45) στην αυλαία των προκριματικών για το Euro 2024 και κυρίως έχοντας το μυαλό της στα μπαράζ του Nations League τον ερχόμενο Μάρτιο.

Τη 2η ευκαιρία δηλαδή, για πρόκριση στους τελικούς του Euro 2024 το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γερμανία…

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκίνησε με τους βασικούς αλλά έδωσε την ευκαιρία και σε αρκετούς διεθνείς που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και με το σκεπτικό ότι κόντρα στους Γάλλους θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μάνταλος και Κουρμπέλης ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Σιώπη. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με τους «τρικολόρ» τιμωρημένος θα είναι και ο Πογέτ και έτσι δεν θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής…

Κόντρα στην αδύναμη Νέα Ζηλανδία (νο 103 στην κατάταξη της FIFA) η εθνική ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος με δύο γκολ, ένα δοκάρι και σωρεία χαμένων ευκαιριών με πρώτο και πιο άστοχο τον Γιακουμάκη που έχασε τέσσερις ευκαιρίες κι ευστόχησε σε μία.

Η εθνική είχε δοκάρι στο 6’ σε σουτ του Μπακασέτα, πέτυχε το 1-0 με τον Κωνσταντέλια (το πρώτο του γκολ με την «γαλανόλευκη») στο 10’ και πέτυχε και το 2-0 στο 29’ με τον Γιακουμάκη. Οι Νεοζηλανδοί είχαν μια καλή ευκαιρία με σουτ του Γκάρμπετ που έδιωξε ο Βλαχοδήμος στο 12’.

Στο β’ μέρος όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε και λόγω των πολλών αλλαγών, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μια καλή ευκαιρία στο 61’ με σουτ του Γουέιν και την εθνική σε συντήρηση δυνάμεων και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δημιούργησε φάση σε όλο το 45λεπτο…

Διαιτητής ήταν ο Ελβετός Λούκα Σίμπελι που «κιτρίνισε» τον Κουρμπέλη.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (70’ Γαλανόπουλος), Μπουχαλάκης), Μάνταλος (90’ Τζαβέλλας), Μπακασέτας (70’ Μπουχαλάκης), Κωνσταντέλιας (58’ Πέλκας), Μασούρας (58’ Φούντας), Γιακουμάκης (58’ Παυλίδης).

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Γιουντ, Μπίντον (82’ Σέρμαν), Κάκας, Πέιν, Σμιθ, Μπελ (72’ Λιούις), Γκάρμπετ (70’ Τσάμπνες), Στάμενιτς, ΜακΚόβατ (82’ Μάτα), Σινγκ (62’ Τζαστ), Γουντ (46’ Γουέιν).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο