fbpx

Εθνική Ελλάδας Κ21 – Νησιά Φερόε Κ21 3-0: Ξανά στο κόλπο πρόκρισης για το Euro2025

Εθνική Ελλάδας Κ21 – Νησιά Φερόε Κ21 3-0: Ξανά στο κόλπο πρόκρισης για το Euro2025

Η Εθνική Ελλάδας Κ21 νίκησε άνετα με 3-0 τα Νησιά Φερόε στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και «σκαρφάλωσε» στη 2η θέση του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2025.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μετά τους αγώνες με Πορτογαλία και Κροατία, επέστρεψε στις νίκες και μπορεί να ελπίζει για την κατάληψη μιας εκ των δύο κορυφαίων θέσεων του ομίλου.

Η Εθνική Ελλάδας ήταν καταιγιστική από την αρχή του αγώνα και πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Χρήστο Τζόλη (5′) να σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι με το εθνόσημο.

Η «Γαλανόλευκη» είχε την κυριαρχία και στη συνέχεια, όμως κατάφερε να σκοράρει ξανά στο 2ο μέρος, με τον Γιώργο Κούτσια στο 50′.

Ωστόσο μισή ώρα αργότερα ο ίδιος παίκτης ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής χτυπώντας αντίπαλο εκτός φάσης, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νίκος Ζουγκλής από ασίστ του Κούτσια στο 57′, κλειδώνοντας τους βαθμούς της νίκης για την Ελλάδα.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τσοπούρογλου (46′ Κουρφαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Κωστής (69′ Παναγιώτου), Κίτσος, Κρυπαράκος, Καραμπέρης, Δαρέλας (86′ Νιάρχος), Ζουγκλής (69′ Μπελεβώνης), Κούτσιας, Τζόλης (87′ Παναγίδης)

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ: Α. Πέτερσεν, Γιοχάνεσεν (87′ Κάλσμπεργκ), Μπ. Πέτερσεν, Ρούσμποργκ, Α Μπρούνι (46′ Άγκναρσον), Μνένεϊ, Έρεγκαρντ (75′ Έλινγκσγκαρντ), Νταμ, Σαμουέλσεν (63′ Σέρενσεν), Νίλσεν (63′ Νταλ Όλσεν),

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο