fbpx

«Βόμβα» από την Πορτογαλία – Επενδύει στη Ρίο Άβε ο Μαρινάκης

Μαρινάκης

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να μπει και σε τρίτη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αυτή τη φορά σε μία πορτογαλική.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα Jornal de Noticias, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Ρίο Άβε.

Στο δημοσίευμα, υπάρχει μια ανάλυση και μια παρουσίαση του βιογραφικού, του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, ενώ, σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον του Έλληνα εφοπλιστή είναι έντονο και μάλιστα είναι διατεθειμένος να βάλει πολλά χρήματα, προκειμένου η ομάδα να αλλάξει status.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα μέλη της Ρίο Άβε θα έχουν την προσεχή Κυριακή γενική συνέλευση και θα διεξαχθεί ψηφοφορία ώστε να συσταθεί ως ΠΑΕ.

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία τόσο σε οικονομικό όσο και σε αθλητικό πλαίσιο. Δεν υπάρχει plan Β. Η Ρίο Άβε χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση για να συνεχίσει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της. Και αυτό μπορεί αν γίνει μόνο με την παρουσία ενός ισχυρού εταίρου» ανέφερε η πρόεδρος της ομάδας, χωρίς πάντως να κατονομάσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το όνομα του οποίου αποκαλύπτει το σημερινό δημοσίευμα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο