fbpx

Μαρθελίνο: «Δεν πίστευα ότι θα επέστρεφα»

Μαρθελίνο: «Δεν πίστευα ότι θα επέστρεφα»

Ο Μαρθελίνο παρουσιάστηκε από τη Βιγιαρεάλ και στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν πίστευε ότι θα επέστρεφε στην ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό το γεγονός, αλλά η ζωή μερικές φορές μας οδηγεί σε μονοπάτια ή να βρεθούμε ξανά σε μέρη όπου ήσουν πολύ χαρούμενος.

Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώσαμε στο τέλος, ο χρόνος σε βοηθά να δώσεις σημασία σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι η επαγγελματική και προσωπική αντιμετώπιση που είχα. Είναι χαρά που βρίσκομαι ξανά εδώ. Ο κόσμος της ομάδας μού έχει δώσει ήδη πολλή αγάπη στην πρώτη θητεία μου και είμαι πολύ ευγνώμων.

Τώρα έρχομαι με τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια φιλοδοξία και ταπεινότητα όπως την πρώτη μέρα και με την επιθυμία να ανταποδώσω σε αυτούς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν.

Η ομάδα είναι καλή. Αν δεν πίστευα σε αυτήν, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Τώρα είμαστε υπεύθυνοι να τους δώσουμε τα εργαλεία για να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοσή τους. Έθεσα άμεσους στόχους, νομίζω ότι αυτό είναι απαραίτητο σε τέτοιου είδους καταστάσεις»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο