fbpx

«Αναγκαστικά» με τον Πογέτ η Εθνική στα μπαράζ του Εuro 2024

Πογέτ

Το γυαλί στις σχέσεις ΕΠΟ – Πογέτ ράγισε μετά τις δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή ότι ο βοηθός του Μαουρίτσιο Ταρίκο είναι απλήρωτος εδώ και οκτώ μήνες και γι’ αυτό δεν θα είναι στο πάγκο στα παιχνίδια με τη Νέα Ζηλανδία και την Γαλλία.

Ωστόσο, η συνεργασία τους θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τα μπαράζ του Μαρτίου στα οποία θα κριθεί αν η Εθνική βρεθεί στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024.

Στο συμβόλαιο του Πογέτ υπάρχει όρος που προβλέπει αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση συμμετοχής στα playoffs του Μαρτίου. Αντίθετα, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για αυτόματη ανανέωση, εφόσον η γαλανόλευκη προκριθεί στα τελικά. Γι’ αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο, αν η Εθνική πάει στα τελικά να έχει στο πάγκο της άλλο προπονητή. Αυτό όμως είναι ένα ακραίο σενάριο και κάθε σοβαρή Ομοσπονδία θα συνέχιζε με τον ίδιο προπονητή στη τελική διοργάνωση.

Με τον Γ. Πογέτ κανείς πάντως δεν μπορεί να είναι σίγουρος και ίσως σηκωθεί και φύγει μόνος του. Αλλωστε, πρόσφατα δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο