fbpx

«Σωστή η απόφαση του Κάλενς να πάει στην ΑΕΚ»

«Σωστή η απόφαση του Κάλενς να πάει στην ΑΕΚ»

Την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ σχολίασαν στο Περού, τονίζοντας πως ήταν η σωστή κίνηση για την καριέρα του.

«Τότε ίσως φαινόταν λάθος που ο Αλαξάντερ Κάλενς άφησε την Τζιρόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ο χρόνος έδειξε ότι ο Περουβιανός αμυντικός πήρε μια σπουδαία απόφαση. Το ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται πως είναι το πιο “καυτό” και σκληρό στην Ευρώπη. Όχι όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Γαλλία ή η Ιταλία, αλλά και η Ελλάδα έχει υψηλό επίπεδο στο ποδόσφαιρο.

Όταν ο 31χρονος αμυντικός έπρεπε να συμμετέχει στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, τα πήγε περίφημα. Παρά τον φόβο για τραυματισμό, ο Περουβιανός έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στους οπαδούς της ΑΕΚ. Πολλοί θεώρησαν ότι ο Κάλενς έκανε λάθος που έφυγε από την Τζιρόνα, που αυτή τη στιγμή ηγείται της La Liga, ωστόσο ο Αλεξάντερ θα επιστρέψει στην Ισπανία, όταν τελειώσει ο δανεισμός του.

Η σεζόν έχει δρόμο ακόμα και υπάρχει χρόνος για να δούμε αν η ΑΕΚ θα αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματα του Περουβιανού. Βέβαια, ο Αργεντινός τεχνικός έχει μείνει ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του κεντρικού αμυντικού. Η ελληνική ομάδα εκτιμά και σέβεται τον Κάλενς», σημειώνει το θέμα του «elfutbolero.com.pe».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο