fbpx

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη με στόχο την επιστροφή στις νίκες

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη με στόχο την επιστροφή στις νίκες

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γεντί Κουλέ» (17:30, Cosmote Sports) για την 11η αγωνιστική της Super League.

Oι Κρητικοί βρίσκονται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αγνοούν τη νίκη για κάτι παραπάνω από έναν μήνα, όταν επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕΚ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας βλέπει την ομάδα του να έχει αρκετές απουσίες αφού εκτός έμειναν οι Μάρκο Μπάκιτς και Γιον Τοράλ, όπως επίσης ο τραυματίας Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο διεθνής Νταν Γκλέιζερ, οι τιμωρημένοι Λερόι Αμπάντα και Αντρέας Καρώ και ο Mάνουελ Καλαφάτης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Γκαγιέγος, Νέιρα, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Ντίκο, Φελίπε, Μοσκέρα.

Στην αντίπερα όχθη οι Γιαννιώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Παναιτωλικό και τον Βόλο και αγνοούν τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν επικράτησαν 3-0 της Κηφισιάς.

Το κλίμα δεν είναι καλό με τον Θανάση Στάικο να έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες των Κόντε, Λέο και Εφόρντ ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Εραμούσπε.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τσαούσης, Σόρια, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Λώλης, Τζίνο, Τζίμας, Μπάλαν, Παμλίδης, Ροσέρο και Γκάρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο