fbpx

Εξέλιξη βόμβα: Συνελήφθη Έλληνας που εμπλέκεται στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Εξέλιξη βόμβα: Συνελήφθη Έλληνας που εμπλέκεται στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη τον περασμένο Αύγουστο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη Έλληνας από την ΕΛ.ΑΣ. που εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό που κόστισε τη ζωή του φιλάθλου της ΑΕΚ.

Ο οπαδός που συνελήφθη κατηγορείται πως ευθύνεται για οπαδικά επεισόδια στην πόλη του Βόλου, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το 2017. Επί της ουσίας δηλαδή μπλέκονται δυο διαφορετικές υποθέσεις που αφορούν το ίδιο πρόσωπο.

Επίσης αναφέρεται αρμοδίως πως το πρόσωπο αυτό φαίνεται σε φωτογραφία το βράδυ των επεισοδίων να βρίσκεται δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη και όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές ήταν οπλισμένος με σουγιά.

Μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή ο 35χρονος συλληφθείς είχε δηλώσει πως βρισκόταν στη Φιλαδέλφεια πλησίον του δολοφονηθέντος και ότι έφερε έναν σουγιά τον οποίο όμως έχασε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται καθαρά ο συγκεκριμένος οπαδός, να τρέχει δίπλα από τον Μιχάλη Κατσουρή και σε κάποια στιγμή να συγκρούεται μαζί του ενώ και οι δυο καταδιώκονταν και προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού.

Αυτός ο σουγιάς βρέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. με ίχνη αίματος. Μετά από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πως το αίμα αυτό ανήκε στον Μιχάλη Κατσουρή. Πάνω στον σουγιά ιχνηλατήθηκε dna, προφανώς, του κατόχου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο