fbpx

Διασυρμός ΕΠΟ από Πανθρακικό

Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός… διασύρει την ΕΠΟ στο θέμα της εφαρμογής του Πειθαρχικού Κώδικα σε ό,τι αφορά την έκτιση ποινών για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Η ομάδα της Κομοτηνής ζήτησε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την επανάληψη του εντός έδρας αγώνα της με τον Νέστο Χρυσούπολης, μετά την αποκάλυψη από την ίδια την ΕΠΟ ότι παρανόμως αυτός διεξήχθη την προπερασμένη Κυριακή χωρίς θεατές.

Ο Πανθρακικός ήταν τιμωρημένος με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τη διακοπή του αγώνα του με τον Εθνικό στο κύπελλο, ωστόσο η ποινή δεν είχε τελεσιδικήσει.

Παρόλα αυτά οι φωστήρες της Ομοσπονδίας όρισαν το παιχνίδι χωρίς την παρουσία θεατών και μετά από λίγες ημέρες οι ίδιοι (φωστήρες) αποφάσισαν ότι το ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ πρέπει να διεξαχθεί με κόσμο. Κι αυτό γιατί η ποινή δεν είχε τελεσιδικήσει!

Ο Πανθρακικός ηττήθηκε στο παιχνίδι με τον Νέστο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ είχε και απώλεια εσόδων από τη μη διάθεση εισιτηρίων. Τι ζητούμενο είναι αν οι ιθύνοντες της ΕΠΟ αναγνωρίσουν την γκάφα τους…

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο