fbpx

Στην Τσέλσι το επεισοδιακό ντέρμπι με την Τότεναμ

Τσέλσι γκολ

Η Τσέλσι αναδείχθηκε νικήτρια στο συναρπαστικό ντέρμπι του Λονδίνου, επικρατώντας της Τότεναμ με 4-1, σε ένα ματς που πρωταγωνίστησε ο Νίκολας Τζάκσον και το… VAR.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των «Σπερς» στο πρωτάθλημα, οι οποίο ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, ενώ αμφότερες οι ομάδες είδαν από δυο γκολ να ακυρώνονται μετά από συμβολή του VAR.

Το παιχνίδι αυτό τα είχε όλα. Γκολ, αποβολή, πέναλτι, ακυρωθέντα γκολ. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν από το 6ο μόλις λεπτό με τον Κουλουσέφκσι και από εκείνο το σημείο και μετά όλα πήγαν στραβά για την ομάδα του Ποστέκογλου.

Στο 16’ ο Σον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα έπειτα από έλεγχο, για οφσάιντ νωρίτερα στη φάση. Στο 21’ ήταν η σειρά της Τσέλσι. Ο Στέρλινγκ ισοφάρισε, αλλά μετά από τη συμβολή του VAR, ο διαιτητής ακύρωσε και πάλι το γκολ για χέρι στην αρχή της φάσης. Στο 28’ ο Καϊσέδο πετυχαίνει ξανά γκολ για τους φιλοξενούμενους, το οποίο επίσης ακυρώνεται από το VAR ως οφσάιντ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ρομέρο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, ενώ ο Μάικλ Όλιβερ έδειξε ταυτόχρονα και την άσπρη βούλα. Ο Πάλμερ ανέλαβε την εκτέλεση για τους «μπλε» και μετά από απόκρουση του Βικάριο, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τα «σπιρούνια», καθώς στο 55’ έμειναν με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ουντότζι. Όπως ήταν αναμενόμενο, κλείστηκαν περισσότερο στην άμυνά τους, με την Τσέλσι να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Η πίεση αυτή απέδωσε, καθώς στο 75’ ο Νίκολας Τζάκσον έκανε το 1-2 μετά από ασίστ του Στέρλινγκ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η… εφτάψυχη Τότεναμ πέτυχε ξανά γκολ με τον Ντάιερ, αλλά το είδαν να ακυρώνεται ως οφσάιντ για ακόμα μια φορά. Το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Ποτσετίνο, έβαλε το Τζάκσον, ο οποίος με δυο ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις (90+4’ και 90+8’) πέτυχε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στην Premier League:

Φούλαμ-Μάντσεστερ Γ. 0-1

Μπρέντφορντ-Γουέστ Χαμ 3-2

Μπέρνλι-Κρίσταλ Πάλας 0-2

Έβερτον-Μπράιτον 1-1

Μάντσεστερ Σίτι-Μπόρνμουθ 6-1

Σέφιλντ Γιουν.-Γουλβς 2-1

Νιούκαστλ-Άρσεναλ 1-0

Νότιγχαμ Φόρεστ-Άστον Βίλα 2-0

Λούτον-Λίβερπουλ 1-1

Τότεναμ-Τσέλσι 1-4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)

Μάντσεστερ Σίτι 27

Τότεναμ 26

Λίβερπουλ 24

Άρσεναλ 24

Άστον Βίλα 22

Νιούκαστλ 20

Μπράιτον 18

Μάντσεστερ Γιουν. 18

Μπρέντφορντ 16

Τσέλσι 15

Κρίσταλ Πάλας 15

Γουέστ Χαμ 14

Νότιγχαμ Φόρεστ 13

Γουλβς 12

Φούλαμ 12

Έβερτον 11

Λούτον 6

Μπόρνμουθ 6

Μπέρνλι 4

Σέφιλντ Γιουν. 4

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο