fbpx

«Δε φεύγει τον Ιανουάριο από τη Λεβερκούζεν ο Βιρτς»

«Δε φεύγει τον Ιανουάριο από τη Λεβερκούζεν ο Βιρτς»

Η Λεβερκούζεν ανανέωσε το καλοκαίρι τη συνεργασία της με το νέο μεγάλο αστέρι της τον Φλόριαν Βιρτς, αλλά ξέρει πως είναι εξαρετικά δύσκολο να τον κρατήσει για μεγάλο διάστημα στ δυναμικό της.

Ο 20χρονος Γερμανός επιθετικός, ο οποίος είναι στο «στόχαστρο» των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων, υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπάγερ ως το καλοκαίρι του 2027, αλλά θεωρείται αδύνατο να μείνει έως τότε στο «Μπάι Αρίνα».

Το ενδιαφέρον αγγλικών και ισπανικών ομάδων παραμένει έντονο, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ από το Νησί η διοίκηση της γερμανικής ομάδας ξεκαθαρίζει πως ο νεαρός άσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο, καθώς διεκδικεί την κατάκτηση του τίτλου, ενώ και το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ προσέγγισαν τη Λεβερκούζεν και ρώτησαν για την απόκτηση του νεαρού άσου, ετοιμάζοντας πρόταση 80 εκατ. ευρώ για τον Ιανουάριο, αλλά η διοίκηση της Μπάγερ είναι κατηγορηματική και δηλώνει πως δεν πρόκειται να μπει στην κουβέντα για την παραχώρηση του. Τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν…

Ο νεαρός άσος τη φετινή σεζόν έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο