fbpx

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-1: Νίκη-χρυσάφι με ανατροπή για την ομάδα των Σερρών

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-1: Νίκη-χρυσάφι με ανατροπή για την ομάδα των Σερρών

Σημαντική νίκη με ανατροπή πήρε ο Πανσερραϊκός επικρατώντας με 2-1 του ΟΦΗ και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Η κρητική ομάδα έχει έναν περισσότερο και έχασε την ευκαιρία να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα. Είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 7’ έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία. Ο Μεγιάδο έκλεψε ψηλά την μπάλα, πάσαρε στον Ντίκο ο οποίος έστρωσε στον Τοράλ, αυτός σούταρε από το ύψος της περιοχής με τον Αυλωνίτη να βάζει την κόντρα και να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

Το σκορ άνοιξε στο 16’. Εξαιρετική κάθετη του Τοράλ στον Ριέρα, ο οποίος απέφυγε πρώτα τον Μπέργκστρεμ και μετά τον Χόβαν και σκόραρε σε κενή εστία για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν στο 24’. Ο Χατζηστραβός συνεργάστηκε με τον Μασαρίποφ, ο Ελληνας μέσος έπιασε υπέροχο πλασέ από τα όρια της περιοχής και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπάουμαν, κάνοντας το 1-1.

Στο 34’ ο Μπάουμαν απέκρουσε διαγώνιο σουτ του Άλεξιτς και στο επόμενο λεπτό ο Ελβετός τερματοφύλακας απομάκρυνε τον κίνδυνο μετά από κεφαλιά του Στάικου.

Πίεζε ο ΟΦΗ

Η κρητική ομάδα μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο και πίεζε για το δεύτερο γκολ.

Στο 55’ ο ΟΦΗ απείλησε με τον Ριέρα, ενώ στο 57΄ο Γκαγέγος βρέθηκε απέναντι από τον Χόβαν και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές τους και το πλήρωσαν. Στο 86’ ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι όταν ο Καρώ ανέτρεψε τον Αλεξιτς. Ο Παπαπέτρου έστησε την μπάλα στα 11 βήματα όταν είδε τη φάση στο βίντεο.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μούργος που έκανε το 2-1.

Γκολ: 24’ Χατζηστραβός, 88’ πεν. Μούργος / 16’ Ριέρα

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Μασαρίποφ, Αυλωνίτης, Στάικος / Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ντίκο, Καρώ

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Ντανκερλούι (90’ Δεληγιαννίδης), Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πηλέας (76’ Πεταυράκης), Μορέιρα, Στάικος, Μασαρίποφ (76’ Γούλερι), Χατζηστραβός, Τομάς (70’ Μούργος), Άλεξιτς (89’ Κολομπίνο).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ (89’ Μοσκέρα), Μαρινάκης, Μεγιάδο (89’ Γκλάζερ), Γκαγέγος, Ριέρα (90’ Nέρια), Τοράρισον, Τοράλ (48’ Φελίπε Λουίζ), Ντίκο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο