fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 1-1 : Δεν «Χ»άρηκε κανείς…

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 1-1 : Δεν «Χ»άρηκε κανείς…

Στο ντέρμπι της ουράς στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε ισοπαλία στον Βόλο (1-1) και οι δύο ομάδες παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο 8’ ο Ροσέρο έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε σέντρα, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει. Στο 12’ ο Κλέιμαν απέκρουσε σουτ του Μπερτόλιο και στο 14’ ο Ριένστρα δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, καθώς τον σταμάτησε ο Καλογερόπουλος.

Στο 17’ ο Σόρια έπιασε σέντρα- σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ και στην αντεπίθεση σουτ του Τρουιγέ σταμάτησε στο σώμα του Παντελάκη.

Στο 28′ ο Κόντε εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαδόπουλος έδιωξε με δυσκολία.

Στο 30’ ο Κορνέτ σούταρε με δύναμη έξω από την πριοχή με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 36’ ο Κλέιμαν απέκρουσε το φάουλ που εκτέλεσε ο Μπερτόλιο.

Στο 40’ ο ΠΑΣ έβγαλε αντεπίθεση, ο Ροσέρο σέντραρε, όμως ο Παμλίδης δεν μπόρεσε να απειλήσει με κεφαλιά.

Υπέροχο γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Στο 49’ σουτ του Κορνέτ κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Παντελάκη, ενώ το σκορ άνοιξε στο 50’.

Εξαιρετική σέντρα του Σόρια και ο Κιάκος με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Παπαδόπουλο κάνοντας το 1-0.

Στο 62’ ο Κορνέτ σούταρε έξω από την περιοχή, όμως ήταν και πάλι άστοχος.

Αλλαγές

Στο 67’ ο Κώστας Μπράτσος έκανε τρεις αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του που πίεζε για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Καλογερόπουλο και στο 73’ ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κόμπα (1-1), μετά από σέντρα του Λούνα.

Στο 74’ ο Ροσέρο σέντραρε και ο Κόντε από κοντά ήταν εντελώς άστοχος.

Το ματς έγινε ροντέο στα τελευταία λεπτά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Στο 91’ σουτ του Λεό απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος και στο επόμενο λεπτό σουτ του Καραχάλιου ήταν άστοχο.

Γκολ: 50’ Κιάκος / 73’ Κόμπα

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)

Κίτρινες: Σόρια , Κόντε, Κιάκος, Παντελάκης, Λιάσος/ Ντέλετιτς, Καλογερόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέϊμάν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριέντστρα (78’ Γκάρο), Κιάκος (78’ Κιάκος), Παμλίδης (68’ Λιάσος), Ροσέρο (86’ Λεό), Κόντε (86’ Μπάλαν).

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάχατος (67’ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (67’ Μαχαίρας), Μπερτόλιο, Ντέλετιτς (84’ Ενγκίν), Κορνέτ (67’ Κόμπα), Γκαρσία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο