fbpx

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρ. 0-1: Τρίποντο με… καραμπόλα και 10 παίκτες (vids)

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρ. 0-1: Τρίποντο με… καραμπόλα και 10 παίκτες (vids)

Την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης που νίκησε στη 10η αγωνιστική της Super League με 1-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό.

Μόλις στο 8’ οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με γκολ-καραμπόλα τους γηπεδούχους, σπάζοντας έστω κι έτσι την γκίνια της ομάδας που είχε να βρει δίχτυα λίγο περισσότερο από τρία παιχνίδια. Χτύπημα φάουλ του Καλτσά ένα μέτρο εκτός περιοχής η μπάλα κόντραρε στον Μιριτέλο, άλλαξε πορεία κι αιφνιδίασε τον Καπίνο για το 0-1.

Ο Παναιτωλικός αιφνιδιάστηκε και ο Αστέρας προσπάθησε να επωφεληθεί με ένα ακόμη γκολ και στο 17’ ο Καπίνο έσωσε στο τετ α τετ με τον Κρέσπι. Σταδιακά και μετά το 30’ και αφού ο Αστέρας έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Καλτσά, οι Αγρινιώτες ανέβασαν την πίεση τους, κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα και άρχισαν να βάζουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους, με κορυφαία ευκαιρία τους την κεφαλιά του Πέδρο στο κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός πίεσε για την ισοφάριση από το πρώτο σφύριγμα. Όμως από το 66’ που έμεινε ο Αστέρας με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καρμόνα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και ζήτησαν μόνο ένα πέναλτι στο 74’ σε εναέρια μονομαχία του Μπ. Ντουάρτε με τον Χουχούμη που έλεγξε το VAR χωρίς κάτι μεμπτό. Ο Αστέρας κράτησε άνετα με παίκτη λιγότερο έχοντας κλείσει όλους τους διαδρόμους και διαχειρίστηκε έξυπνα τον υπόλοιπο χρόνο του παιχνιδιού.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας απέβαλε τον Καρμόνα κι έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπ. Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδη, Καλτσά, Χουχούμη, Μλάντεν, Ζουγκλή, Ξενιτίδη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε (84’ Μαυρίας), Μλάντεν, Λιάβας (84’ Βοϊλης), Τορεχόν, Μπαλντασάρα (84’ Ξενιτίδης), Χατζηθεοδωρίδης (64’ Ντίας), Κρέσπι, Φ. Ντουάρτε (64’ Σενγκέλια), Πέδρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Σουρλής (71’ Βαλιέντε), Μουνάφο, Κρέσπι (90’+3’ Ντιαρά), Καλτσάς (71’ Γκος), Μπαρτόλο (24’ Ζουγλής), Μιριτέλο (71’ Αλβαρες).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο