fbpx

Serie A-11η αγωνιστική: Επικίνδυνες «έξοδοι» για Ίντερ και Γιουβέντους

Serie A

Εκτός έδρας αγωνίζονται Ίντερ και Γιουβέντους στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το διάστημα 3-6 Νοεμβρίου η Serie A. Η πρωτοπόρος Ίντερ αντιμετωπίζει στο Μπέργκαμο την -εξαιρετική στο ξεκίνημα της σεζόν- Αταλάντα και θα κυνηγήσει την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, προκειμένου να παραμείνει επικεφαλής στην κατάταξη, καθώς από απόσταση δύο βαθμών ακολουθεί η Γιουβέντους. Από την πλευρά της, και η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι τρέχει ένα σερί δύο επιτυχιών και θα επιδιώξει να πετύχει το «3 στα 3», προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, η οποία χαρίζει την έξοδο στο νέο Champions League.

Δύσκολη αποστολή έχει και η Γιουβέντους, καθώς αντιμετωπίζει στη Φλωρεντία τη Φιορεντίνα. Η «βέκια σινιόρα» θα παλέψει για την τέταρτη διαδοχική νίκη της κόντρα στους «βιόλα», οι οποίοι είχαν απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, ωστόσο γνώρισαν ισάριθμες ήττες στα τελευταία δύο παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα να χάσουν έδαφος στη βαθμολογία και να έχουν… ανάγκη ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στους «μπιανκονέρι».

Στο μεταξύ, λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία με τη Νάπολι, η Μίλαν έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται την Ουντινέζε, η οποία… αγνοεί τη χαρά της νίκης μετά από δέκα αγωνιστικές (0-7-3). Τέλος, οι -κάτοχοι του τίτλου- «παρτενοπέι» αντιμετωπίζουν στο Σαλέρνο την ουραγό Σαλερνιτάνα, η οποία επίσης παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-6).

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στη Serie A έχουν ως εξής:

Μπολόνια-Λάτσιο 1-0
Σαλερνιτάνα-Νάπολι 4/11
Αταλάντα-Ίντερ 4/11
Μίλαν-Ουντινέζε 4/11
Βερόνα-Μόντσα 5/11
Κάλιαρι-Τζένοα 5/11
Ρόμα-Λέτσε 5/11
Φιορεντίνα-Γιουβέντους 5/11
Φροζινόνε-Έμπολι 6/11
Τορίνο-Σασουόλο 6/11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)

Ίντερ 25
Γιουβέντους 23
Μίλαν 22
Αταλάντα 19
Νάπολι 18
Μπολόνια 18
Φιορεντίνα 17
Λάτσιο 16
Ρόμα 14
Μόντσα 13
Λέτσε 13
Φροζινόνε 12
Τορίνο 12
Τζένοα 11
Σασουόλο 11
Βερόνα 8
Ουντινέζε 7
Έμπολι 7
Κάλιαρι 6
Σαλερνιτάνα 4

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο