fbpx

Διακοπή ντέρμπι «αιωνίων»: Δεν… αποβλήθηκε ο ΠΑΟ από τη δίκη

Διακοπή ντέρμπι «αιωνίων»: Δεν… αποβλήθηκε ο ΠΑΟ από τη δίκη

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε αίτημα του Ολυμπιακού για… αποβολή του Παναθηναϊκού από την δικάσιμο και έτσι οι πράσινοι κατέθεσαν τις θέσεις του.

«Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να παρεμβαίνει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με κύρια παρέμβαση», είπε ο Βασίλης Δημακόπουλος, δικηγόρος του Ολυμπιακού, και συνέχισε:

«Το αίτημα μου είναι να μην επιτρέψετε καν την παράσταση του Παναθηναϊκού όχι να την επιτρέψετε και να αποφασίσετε με την απόφαση μας. Υποβάλω αίτημα η αποβολή του Παναθηναϊκού να μην γίνει με την απόφαση αλλά άμεσα, τώρα».

Ο δικηγόρος του Τριφυλλιού Δημήτρης Βαγιάκος, είπε: «Εδώ δεν εξετάζεται το πειθαρχικό κομμάτι, εδώ εξετάζεται το κύρος του αγώνα, θα έπρεπε να είμαστε διάδικοι σε αυτή τη δίκη.

Δεν υπάρχει άλλο ένδικο μέσο για να υπερασπιστούμε τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας. Ο μόνος τρόπος να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας είναι με κύρια παρέμβαση.

Ορθώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η παρέμβαση μας και αυτό είναι το μόνο παράπονο μας προς τη απόφαση της πειθαρχικής της Λίγκας».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων Αντώνης Μελισσινός διέκοψε τη διαδικασία για να αποφασίσει στο αίτημα του Ολυμπιακού να μην παραστεί ο Παναθηναϊκός στη διαδικασία.

Και όταν η δίκη ξανάρχισε ανακοινώθηκε ότι απορρίπτεται το αίτημα του Ολυμπιακού για αποβολή του Παναθηναϊκού.

«Δεν γίνεται σε αυτό το στάδιο της υπόθεσης να απορρίψει τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού. Κι αυτό δεν προβλέπεται.

Πώς γίνεται να απορρίψουμε κάποιον που έχει κάνει έφεση και παρίσταται νομίμως στην υπόθεση;», είπε ο δικαστής και η δικάσιμος συνεχίστηκε με παρόντες τους πράσινους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο