fbpx

Κύπελλο Γερμανίας: Αποκλείστηκε η Φράιμπουργκ, πήραν την πρόκριση Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν

Κύπελλο Γερμανίας: Αποκλείστηκε η Φράιμπουργκ, πήραν την πρόκριση Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν

Στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας πέρασαν οι Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν, ενώ η Φράιμπουργκ γνώρισε την ήττα στην έδρα από την Πάντερμπορν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Πάντερμπορν, που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ από 4ο μόλις λεπτό με τον Μπίλμπια και στο 33’ έκαναν το 0-2 με τον Μουσλίγια. Ο Μπίλμπια ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς στο 56’ όταν και σημείωσε το 0-3, ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που έκαναν ήταν να μειώσουν σε 1-3 με τον Έγκεσταϊν στο 69’.

Τα…χρειάστηκε η Λεβερκούζεν στην έδρα της Ζάντχαουζεν, που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Γερμανίας, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 5-2 και ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21’ με πέναλτι του Παλάσιος και περίμεναν να έχουν ένα εύκολο απόγευμα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 50’ με τον Έχλιχ, με τη Λεβερκούζεν να παίρνει ξανά άμεσα το προβάδισμα με τον Ταχ στο 54’. Τρία λεπτά αργότερα η Ζάντχαουζεν ισοφάρισε εκ νέου με τον Μπεν Μπαλά και μέχρι λίγο πριν τη λήξη, όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα πάει στην παράταση. Όμως, με ένα δεκάλεπτο «φωτιά» η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πέτυχε ακόμα τρία γκολ με τους Χλόζεκ (85’) και Αντλί (88’, 90+2’) και εξασφάλισε την πρόκριση.

Η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε τη Χόφενχαϊμ, της οποίας επικράτησε με 1-0, με το γκολ του Ρόις στο 43’ να είναι αυτό που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς ο Καμάκ αποβλήθηκε στο 90+4’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2ου γύρου στο Κύπελλο Γερμανίας:

Χόμπουργκ-Γκρόιτερ Φιρτ 2-1

Ζανκτ Πάουλι-Σάλκε 2-1 παρ. (1-1 κ.δ.)

Στουτγκάρδη-Ουνιόν Βερολίνου 1-0

Βόλφσμπουργκ-Λειψία 1-0

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Αμβούργο 3-4 πέν. (1-1 κ.δ. και παρ.)

Ουντερχάχινγκ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-6 παρ. (3-3 κ.δ.)

Γκλάντμπαχ-Χαϊντενχάιμ 3-1

Καϊζερσλάουτερν-Κολωνία 3-2

Ζαντχάουζεν-Λεβερκούζεν 2-5

Φράιμπουργκ-Πάντερμπορν 1-3

Ντόρτμουντ-Χοφενχάιμ 1-0

Χόλσταϊν Κίελ-Μαγδεμβούργο 2-4 πέν. (2-2 κ.δ., 3-3 παρ.)

Βικτόρια Κολωνίας-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 21:45

Ζααρμπρίκεν-Μπάγερν Μονάχου 21:45

Νυρεμβέργη-Χάνσα Ρόστοκ 21:45

Χέρτα Βερολίνου-Μάιντς 21:45

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο