fbpx

UEFA Futsal Champions League: Ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο ΑΣΕΔ στην Ιταλία

UEFA Futsal Champions League: Ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο ΑΣΕΔ στην Ιταλία

Με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια ολοκλήρωσε το φετινό του ταξίδι στο UEFA Futsal Champions League ο ΑΣΕΔ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έδωσαν τρεις μεγάλες “μάχες” στην Ιταλία κόντρα σε έμπειρες ομάδες, όμως ηττήθηκαν διαδοχικά και θα δώσουν βάση πλέον στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Οι “μπλε” αγωνίστηκαν στη Νάπολη, στο πλαίσιο του 8ου Group του Main Round της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας, Stalitsa Minsk, την οικοδέσποινα Città di Eboli, αλλά και τη Σλοβάκικη Lučenec (SVK).

Στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκαν με 5-2 από τους Λευκορώσους, και τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι Νέτο Λίρα και Τσίνας. Στο δεύτερο ματς, οι παίκτες του Γιάννη Μοστριού εμφανίστηκαν σαφώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, όμως ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Ιταλούς με 4-3.

Με την ήττα αυτή ο ΑΣΕΔ έμεινε και μαθηματικά εκτός συνέχειας, ωστόσο ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Οι Ιταλοί είχαν συνεχώς το προβάδισμα και άντεξαν στην πίεση των “μπλε” μέχρι το φινάλε, που πίεζαν για το γκολ της ισοφάρισης. Σκόρερς οι Καρύδας, Νέτο Λίρα και Πέτερσον.

Χθες Σάββατο (28/10), ο Δούκας έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα στον όμιλο κόντρα στους Σλοβάκους, και γνώρισε την ήττα με 5-1, με την οποία και κατέλαβαν την 4η θέση. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ξανά ο Νέτο Λίρα, που ήταν ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας στα 3 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αποτελέσματα και βαθμολογία:

1η αγωνιστική – Τετάρτη 25/10
Stalitsa Minsk – ΑΣΕ Δούκα 5-2
Lucenec – Citta Di Eboli 0-1

2η αγωνιστική – Πέμπτη 26/10
Lunecec – Stalitsa Minsk 1-3
Citta Di Eboli – ΑΣΕ Δούκα 4-3

3η αγωνιστική – Σάββατο 28/10
Lunecec – ΑΣΕ Δούκα 5-1
Citta Di Eboli – Stalitsa Minsk 2-0

Citta Di Eboli 9β. (τέρματα 7-3, διαφορά +4)
Stalitsa Minsk 6β. (τέρματα 8-5, διαφορά +3)
Lunecec 3β. (τέρματα 6-5, διαφορά +1)
ΑΣΕ Δούκα 0β. (τέρματα 6-14, διαφορά -8)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο