fbpx

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Νίκη ώστε να ξεπεράσει τη Ρεν

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Νίκη ώστε να ξεπεράσει τη Ρεν

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:30, Cosmote Sports) τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Super League.

Το τριφύλλι επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του ως πρωτοπόρος μετά την απόφαση του πρωτομελούς οργάνου της Λίγκας για τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη Κυριακή στο ντέρμπι των αιωνίων.

Ταυτόχρονα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισιον αφού η ομάδα του είναι καταπονημένη από το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Ρεν όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2.

Στην αποστολή δεν θα είναι ο Χουάνκαρ λόγω της κροτίδας που δέχθηκε όπως και οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον, Ξενόπουλος.

Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.»

Από την άλλη ο Πανσερραϊκός έχει εκπλήξει το φίλαθλο κοινό για το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει με τον Πάμπλο Γκαρσία να ετοιμάζει με την ίδια φιλοσοφία την ομάδα του.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Στίνα και Ντάνκερλουι που δεν είναι 100% έτοιμοι ακόμη και ο τιμωρημένος Πεταυράκης.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού αποτελείται από τους: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Χάγιεκ, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Γούλερι, Μπαιροβιτς, Μασαρίποφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο