fbpx

Αθανασίου: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Αθανασίου: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο Βασίλης Αθανασίου μίλησε στη Nova για την αποψινή μάχη του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Άρη για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αθανασίου:

Για το κακό σερί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα μας, αυτό είναι γεγονός. Προσπαθούμε να δουλεύουμε στο 100% για να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση.

Η αρνητική πορεία έχει επηρεάσει κι εμάς, αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το γυρίσουμε».

Για τα αίτια αυτού του αρνητικού σερί: «Όποια κι αν είναι τα αίτια, καθημερινά δουλεύουμε όσο γίνεται περισσότερο, για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς.

Κοιτάζουμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι η απόδοσή μας να φτάνει στο 100%, ώστε να διεκδικούμε το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε ματς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΣ για νικήσει τον Άρη: «Εμείς κόντρα στον Άρη πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που γνωρίζουμε.

Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Μόνο έτσι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο