fbpx

Aστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1: Με σπασμένα φρένα η ομάδα του Βόκολου, «βλέπει» 6άδα (vid)

Aστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1: Με σπασμένα φρένα  η ομάδα του Βόκολου, «βλέπει» 6άδα (vid)

Με σκόρερ τον Σωτήρη Τσιλούλη η Λαμία άλωσε δίκαια την έδρα του Αστέρα Τρίπολης (0-1), έφτασε τους 15 βαθμούς και «βλέπει» πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας1.

Στο 5’ ο Μπαρτόλο πάτησε περιοχή, απέφυγε τον Τζανετόπουλο, κέρδισε μια κόντρα, σούταρε, όμως ο Κοσέλεφ έσβησε τον κίνδυνο.

Η Λαμία προσπαθούσε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της και κάθε φορά που έκλεβε την μπάλα έβγαινε στην κόντρα. Στο 16’ ο Καρλίτος βρήκε χώρο και επιχείρησε να τελειώσει τη φάση, αλλά μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Στο 23′ ο Άλβαρες έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Καλτσάς εκτέλεσε μέσα από την περιοχή όμως δεν βρήκε εστία. Αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 29’, μετά από κακή απομάκρυνση, ο Σλίβκα έπιασε το σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Τζουκάνοβιτς και πέρασε κόρνερ.

Στο 32′ ο Καλτσάς επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ, μπλόκαρε την μπάλα ο Κοσέλεφ, ενώ στο 40’ ο Μουνάφο έκανε το γύρισμα το οποίο δεν ανησύχησε τον Μολδαβό τερματοφύλακα.

Στο 37’ ο Καρλίτος πήγε να βάλει ένα απίθανο γκολ από 40 μέτρα, ο Παπαδόπουλος έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ, ωστόσο η φάση ήταν ως μη γενόμενη, καθώς στο ξεκίνημα της ο Ισπανός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 44’ ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα με τον Καλτσά να πιάνει «αέρα».

Μεγάλη ευκαιρία

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μ. Ράσταβατς προχώρησε σε δύο αλλαγές και στο 47’ χάθηκε σπουδαία ευκαιρία. Ο Μιριτέλο εξ επαφής έστειλε την μπάλα πάνω στον Κοσέλεφ και στη συνέχεια ο Σουρλής σούταρε χωρίς να βρει στόχο.

Στο 59’ ο Αμαράλ εκτέλεσε φάουλ, ο Σίντκλεϊ πήρε την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχος. Στο 64’ ο Νούνιες έφυγε στην κόντρα και ο Μουνάφο τον «γκρέμισε» έξω από την περιοχή πριν εκτελέσει, αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα.

Στο 67’ ο Τζουκάνοβιτς σέντραρε, ο Μιριτέλο πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

4-4-2

Στο 68’ ο Μ. Ράσταβατς άλλαξε το σύστημα για την ομάδα του χρησιμοποιώντας τον Μάντζη αντί του Κρέσπι και ο Αστέρας μέχρι τη λήξη του αγώνα έπαιξε με 4-4-2.

Στο 82’ ο Τόσιτς βρήκε τον χώρο στα όρια της περιοχής και έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Γκολ – τρίποντο

Στο 88’ οι Τόσιτς και Τζαγκόεφ έκαναν το 1-2, ο Σέρβος έβγαλε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Τσιλούλης με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 0-1.

Στο 94’ σουτ του Ζουγλή, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και ο Αστέρας κέρδισε κόρνερ.

Γκολ: / 88’ Τσιλούλης

Διαιτητής: Θ. Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Tζουκάνοβιτς, Μουνάφο /Αμαράλ, Παπαδόπουλος, Σιμόν

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρθία (Καρμόνα), Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς (46’ Σουρλής, 80’ Αλάγκμπε), Μουνάφο, Ρεγκίς Κρέσπι (68’ Μάντζης), Μπαρτόλο, Καλτσάς (86’ Ζουγλής), Μιριτέλο

Λαμίας: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (60’ Τσιλούλης), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Νούνιες (87’ Τζαγκόεφ), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (72’ Ακούνια), Καρλίτος (72’ Τόσιτς), Αμαράλ.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο