fbpx

Αστέρας – Λαμία: Ενδιαφέρουσα μάχη στην Τρίπολη

Αστέρας – Λαμία: Ενδιαφέρουσα μάχη στην Τρίπολη

Αστέρας και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τρίπολη (17:30 Νοvasports Prime) για την 9η αγωνιστική στη Super League.

O Αστέρας θέλει να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας αφού βρίσκεται στην 9η θέση μόλις στο +3 από τον τελευταίο Βόλο.

Ταυτόχρονα με νίκη θα αφήσουν πίσω το ανεπιτυχές σερί των τριών αγωνιστικών όπου μετρούν δύο ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και μια ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει τους Ντιαρά, Πέπε Καστάνιο, Σίτο, Βίκο και τον Γκος ενώ πήρε στην αποστολή τους:

Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Ντιάρα, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Από την άλλη η Λαμία αποτελεί την φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος αφού βρίσκεται με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου φαίνεται αναγεννημένη μετά τις αρκετές ποιοτικές μεταγραφές που έγιναν το εφετινό καλοκαίρι ενώ μετρούν αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με τις γνωστές απουσίες αφού ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει ξανά τους Πάβλοβετς, Μούλα, Στάνκο και Τσιλιανίδη, στους μακροχρόνια απόντες Νάγκι και Σαραμαντά, ενώ εκτός έμεινε και ο Σαντάνα.

Αντίθετα στην αποστολή μπήκαν οι:

Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Τζαγκόεφ, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο