fbpx

Κατάντια: Η Εθνική δεν έχει κλείσει ακόμα γήπεδο για το φιλικό με τη Ν. Ζηλανδία

Κατάντια: Η Εθνική δεν έχει κλείσει ακόμα γήπεδο για το φιλικό με τη Ν. Ζηλανδία

H Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δεν έχει προπονητικό κέντρο, μετά το κλείσιμο του Αγίου Κοσμά, ενώ δεν έχει ούτε γήπεδο για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα της με τη Νέα Ζηλανδία στις 17 Νοεμβρίου.

Οι παράγοντες της ΕΠΟ ενημερώθηκαν πως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Opap Arena, τέσσερις ημέρες πριν το επίσημο παιχνίδι με την Γαλλία κι αυτό δημιούργησε πρόβλημα.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΟ Νέας Ζηλανδίας ότι το φιλικό θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο γήπεδο του ΟΦΗ, αλλά υπήρξε αντίδραση. Προφανώς, οι φιλοξενούμενοι δεν θέλουν να έχουν κι άλλη πτήση στο πρόγραμμα τους.

Επόμενη λύση ήταν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, όμως και πάλι η Ομοσπονδίας της Ν. Ζηλανδίας ήταν αρνητική. Η Πάτρα έχει μετακίνηση με πούλμαν και ο αντίπαλος της Εθνικής μας ζήτησε ο αγώνας να γίνει στην Αττική.

Το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι το φιλικό να διεξαχθεί στη Ριζούπολη. Κι αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε το ματς δεν θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν φίλαθλοι της «γαλανόλευκης» γιατί θα είναι κεκλεισμένων των θυρών!

Όλα αυτά δείχνουν την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν έχει γήπεδα να φιλοξενήσει την Εθνική μας Ομάδα. Λύση θα ήταν και το «Γ. Καραϊσκάκης», όμως όπως κάποιοι λένε στην ΕΠΟ «αυτό είναι απλησίαστο για μας».

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη-εξομολόγηση του Θοδωρή Βλάχου στο Apexsports.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο