fbpx

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 3-2: Πρώτη νίκη μέσω .. VAR στο φινάλε

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 3-2: Πρώτη νίκη μέσω .. VAR στο φινάλε

Ο Ατρόμητος πέτυχε με περιπετειώδη τρόπο την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα με 3-2 επί του Παναιτωλικού στην 9η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα ματς απόρροια της αύρας που έφερε ο Ιλιτς, ο νέος προπονητής του Ατρομήτου, 8μως ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντουάρτε στο 16′. Και όχι μόνο αυτό αλλά στο 23′ ο Ντουάρτε και πάλι, από μπαλιά του Τορεχόν άνοιξε το σκορ (0-1). Η φάση ελέγχθηκε και για χέρι του σκόρερ.

Ο Ατρόμητος έχασε την μεγάλη δική του ευκαιρία στο 43′ οταν ο Καμαρά έβγαλε τον Γιουμπιτάνα τετ α τετ με τον Καπίνο αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

Στο β’ ημίχρονο ο Ατρόμητος αιφνιδίασε τον αντίπαλο του καθώς ο Ρομπάιγ με δυνατό σουτ ισοφάρισε το ματς (49′).

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος πίεσε για την ανατροπή και αφού είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ρομπάιγ στο 72′, στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης επωφελήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με κοντινό σουτ έκανε το 2-1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή από πλευράς γηπεδούχων. Στο 75′ λίγο έλειψε ο Ρομπάιγ να κάνει και το 3-1 αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Καπίνο.
Ο Παναιτωλικός μη έχοντας τίποτα να χάσει πλέον βγήκε ξανά στην επίθεση και στο 82′ ο Λιάβας με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ ισοφάρισε 2-2 για την ομάδα του Αγρινίου.

Τελικά στο 91′ ο Βέργος πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε αρχικά σαν οφσάιντ του σκόρερ. Ηταν τόσο οριακή η φάση που χρειάστηκαν 8 λεπτα στον έλεγχο του VAR έως ότου μετρήσει τελικά…

O διαιτητής Παπαδοπουλος “κιτρίνισε” τους Ντε Μποκ, Πέρες, Κεσχρίντα, ενώ στο 90’+10′ απέβαλε τον Πέρες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Έντερ (90’+11′ Τσακμάκης), Κούντε (63′ Ερλινγκμαρκ), Καμαρά, Ρομπάιγ (83′ Φριντγιόνσον), Γιουμπιτάνα (46′ Βαλέντσια), Αντζιέσκι (63′ Βέργος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαλής, Μ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (83′ Ντίας), Χουάνπι (88′ Ξενιτίδης), Πέδρο, Φρ. Ντουάρτε (66′ Βοΐλης)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο