fbpx

Τόμας: «Τρελό παιχνίδι – Δείξαμε χαρακτήρα»

Μπράντον Τόμας

Ο Μπράντον Τόμας εξήρε την μαχητικότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ ακόμη και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ενώ αποθέωσε τον κόσμο του Δικεφάλου που βρέθηκε στην Σκωτία και ώθησε τους ασπρόμαυρους.

Όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Αμπερντίν:

«Ήταν ένα τρελό παιχνίδι, πραγματικά, αλλά είναι χαρακτηριστικό αυτού του συλλόγου και της στάσης μας ότι μπορούσαμε να αντεπιτεθούμε. Έκανε κρύο, χάναμε και τα πράγματα έμοιαζαν δύσκολα. Αλλά νίκες όπως αυτή προέρχονται όταν δείχνει πραγματικό χαρακτήρα» είπε ο Τόμας και πρόσθεσε:

«Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά σε αυτό που ξέραμε ότι ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι. Δεν ρίχνουμε ποτέ το ηθικό μας, όλοι προσθέσαμε το κομμάτι μας, όσοι ξεκίνησαν και αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο.

Έχουμε δείξει αυτού του είδους τη στάση όλη τη σεζόν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Έχουμε πραγματική μαχητικότητα σε αυτή την ομάδα.

Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι. Υπήρχαν πάνω από χίλιοι που μας υποστήριζαν από πίσω, κάτι που μας έκανε να νιώσουμε πραγματικά το “σπρώξιμό” τους για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να νικήσουμε» κατέληξε

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο