fbpx

Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2: Δυσκολεύει το έργο για την πρόκριση (vid)

Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2: Δυσκολεύει το έργο για την πρόκριση (vid)

Η Ρεν πέρασε αλώβητη από την Λεωφόρο, επικρατώντας 2-1 του Παναθηναϊκού και ανέβηκε στην πρώτη θέση στον 6ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πράσινοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν δεύτερη φορά τον Μανταντά και έτσι έμειναν πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο 4′ ο Ιωαννίδης έδωσε στον επερχόμενο Βαγιαννίδη που πάτησε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, όμως δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας, με τον Τζούρισιτς να κάνει φάουλ στην προσπάθειά του να πάρει την κατοχή.

                                               Γκολ και δοκάρι

Στο 7′ το Τριφύλλι έχασε μεγάλη ευκαιρία. Εκπληκτική μακρινή πάσα του Μπρινιόλι, ο Παλάσιος κέρδισε την μπάλα ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, την έδωσε στον Ιωαννίδη, που την επέστρεψε στον Αργεντινό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στην επόμενη φάση η  γαλλική ομάδα άνοιξε. Σέντρα του Λε Φεε από δεξιά με τον Γκουιρί να έρχεται στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στο 14′ η Ρεν είχε και δοκάρι. Ο σκόρερ συνέκλινε και έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μπρινιόλι.

Οι πράσινοι συνήλθαν άμεσα και στο 16′ έχασαν ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Γεντβάι έκανε σόλο προσπάθεια λίγο πάνω από το κέντρο, πάσαρε στον Μπερνάρ δεξιά, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου βρήκε σε αντίπαλα πόδια.

Στο 21′ ο Ιωαννίδης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, αλλά πριν εκτελέσει τον ανέτρεψε ο Μπελοσιάν, ο οποίος αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα.

Στο 24′ ο Τσέριν εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως ο Μανταντά απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 33′ ο Παλάσιος ξέφυγε του Ασινιόν, τροφοδότησε τον Τζούρισιτς, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 35′ η Ρεν βρέθηκε στην αντεπίθεση, με τον Μπρινιόλι να εξουδετερώνει το σουτ του Μάτιτς.

                                  Μανταντά

Στο δίλεπτο 41′- 42′ ο Μανταντά σταμάτησε τον Παναθηναϊκό. Αρχικά ο  Μπερνάρ έκανε επέλαση και σέρβιρε στον Ιωαννίδη, που εκτέλεσε από θέση βολής, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Μανταντά. Στην επόμενη φάση ο Βαγιαννίδης συνεργάστηκε με τον Τζούριτσιτς και ο Σέρβος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανταντά.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μλαντένοβιτς πάσαρε στον Παλάσιος, αυτός έκανε το γύρισμα στον Ιωαννίδη, το σουτ του οποίου ήταν άστοχο.

                               Δεύτερο χτύπημα

Η Ρεν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 49′ ο Ρίντερ εκτέλεσε φάουλ και ο Καλιμουεντό με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι, σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ.

Στο 55′ ο Μπερνάρ εκτέλεσε κόρνερ, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μανταντά μπλόκαρε την μπάλα.

                                        Νέο ενδιαφέρον

Στο 59′ ο Ασινιόν πάτησε μέσα στην περιοχή τον Παλάσιος και ο ρέφερι μετά από την χρήση του VAR σφύριξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Ιωαννίδης μειώνοντας το σκορ σε 2-1 και το παιχνίδι απέκτησε ξανά ενδιαφέρον.

                                  Απίθανη επέμβαση

Στο 70′ η Ρεν έφυγε στην αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Καλιμουεντό, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο εντυπωσιακά και δύσκολα ο Μπρινιόλι σε κόρνερ. Απίθανη επέμβαση από τον Ιταλό γκολκίπερ.

Στο 72′ ο Μαντσίνι γέμισε από δεξιά, όμως μπόρεσε να εκτελέσει ο Αϊτόρ από το ύψος του πέναλτι. Οι πράσινοι έχασαν νέα ευκαιρία στο επόμενο λεπτό. Ιωαννίδης και Μλαντένοβιτς συνεργάστηκαν, με τον Έλληνα φορ να κάνει σουτ στα σώματα των αντιπάλων. Οι πράσινοι κέρδισαν κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.  

Στο 81′ ο Μαντσίνι δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση να νικήσει τον Μανταντά και στο επόμενο λεπτό ο Μπρινιόλι σταμάτησε τον Γκουιρί.

                  Δοκάρι 

Στο 96′ ο Μλαντένοβιτς με σέντρα – σουτ “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι. Απίστευτο ματς με χαμένο το Τριφύλλι. 

Γκολ: 61′ πεν. Ιωαννίδης /7′ Γκουιρί, 49′ Καλιμουεντό

Διαιτητής: Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία)

Κίτρινες:  Μπερνάρ, Αράο /Μπελοσιάν, Τριφέ, Καλιμουεντό, Τεάτ, Μπλας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79′ Κώτσιρας), Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (61′ Βιλένα), Τζούριτσιτς (73′ Σπόραρ), Μπερνάρ (61′ Αϊτόρ), Παλάσιος (61′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

ΡΕΝ: Μανταντά, Ασινιόν, Ομορί, Μπελοσιάν, Τριφέρ (79′ Τεάτ), Μπουριζό (30′ Σανταμαρία), Μάτιτς, Λε Φεε (46′ Ρίντερ), Μπλας, Καλιμουεντό (79′ Nτουέ), Γκουιρί (92′ Τεριέρ). 




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο