fbpx

Ολυμπιακός: Να απορριφθεί η παρέμβαση του ΠΑΟ ως απαράδεκτη

Ολυμπιακός: Να απορριφθεί η παρέμβαση του ΠΑΟ ως απαράδεκτη

Ο Ολυμπιακός στην απολογία του υποστήριξε ότι πρέπει να απορριφθεί ως απαράδεκτη η κύρια παρέμβαση του Παναθηναϊκού, δηλαδή ζήτησε να μην ακουστεί στη δικάσιμο η άποψη του τριφυλλιού για τον τραυματισμού του Χουάνκαρ που οδήγησε και στην διακοπή του ντέρμπι.

«Θα πρέπει να απορριφθεί ως απαράδεκτη η παρέμβαση του Παναθηναϊκού. Κύρια ή πρόσθετη παρέμβαση δεν χωρεί στις πειθαρχικές υποθέσεις. Μόνο αν εκκρεμεί κάποια ένσταση.

Εδώ δεν υπάρχει κάποια αίτηση. Εδώ η διαδικασία είναι μια πειθαρχική υπόθεση με ένα κατηγορητήριο και πέντε πράξεις που θα απολογηθούμε», ανέφερε ο έτερος δικηγόρος του Ολυμπιακού Δημήτρης Καρπετόπουλος, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Το αντικείμενο της παρέμβασης είναι ότι είμαστε εμείς υπαίτιοι της διακοπής. Έπρεπε να υποβληθεί ένσταση, δεν το έκανε. Επί ποιανού αιτήματος δικού μας παρεμβαίνει ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει η παρέμβαση να απορριφθεί ως απαράδεκτη».

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Βαγιάκος, είπε:

«Αναφέρεται η παρέμβαση μόνο στο σκέλος για το κύρος του αγώνα. Κρίνεται το κύρος του αγώνα, αν πρέπει να επαναληφθεί ή να κατακυρωθεί υπέρ του ΠΑΟ. Εχουμε δικαίωμα να παρέμβουμε γιατί ο ΠΑΟ είναι η έτερη ομάδα του αγώνα, έχουμε βαθμολογικό όφελος, έχουμε δικαίωμα να παρέμβουμε.

Το άμεσα έννομο συμφέρον που έχουμε ως Παναθηναϊκός προκύπτει από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος».

Ο έτερος δικηγόρος του Τριφυλλιού Τάκης Κέζας είπε:

«Συμμετείχαμε στον αγώνα, η ουσία ποια είναι. Η τύχη του αγώνα. Ζητάμε την προστασία μας επί της τύχη του αγώνα. Εδώ μιλάμε για την ακεραιότητα των διαιτητών όχι μια τυπική παράλειψη όπως στον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ με τα δοκάρια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο