fbpx

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Σκωτία – Η αποστολή για Αμπερντίν

ΠΑΟΚ

Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Σκωτία για το παιχνίδι με την Αμπερντίν.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σουαλιό Μεϊτέ, καθώς και στους Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

H προπόνηση της Τρίτης (24.10) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία, με προορισμό το Αμπερντίν.

Την Τετάρτη (25.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) στο Pittodrie Stadium, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Παράλληλα, μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης , Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο