fbpx

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0: Πάρτι… made in Russia (vid)

ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο με ισάριθμα τέρματα του Οζντόεφ και μείωσε στους 2 βαθμούς την απόστασή του από την κορυφή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πετυχαίνει την πέμπτη της νίκη σε οκτώ παιχνίδια ενώ ο Ατρόμητος συνεχίζει τις χαμηλές του πτήσεις αφού δεν έχει νικήσει την εφετινή σεζόν.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ ώστε να γίνει το αφεντικό της αναμέτρησης με την πρώτη ευκαιρία να γίνεται στο 11’ με πρωταγωνιστή τον Τάισον που σούταρε μετά από κομπίνα σε έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στον Κούντε και να απομακρύνεται από την εστία.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε να πιέζει όμως το σουτ του Σάστρε στο 25’ το απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιντώτας, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Νάσμπεργκ πέρασε εκτός εστίας.

Ηρέμησε με Οζντόεφ

Τελικά ο Δικέφαλος του βορρά δικαιώθηκε για την προσπάθεια που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ με δυνατή κεφαλιά του Οζντόεφ στο 43’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ με το 1-0 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ξανά Οζντόεφ και 2-0!

Η υπόθεση νίκη για τον ΠΑΟΚ τελείωσε ουσιαστικά με την συμπλήρωση πέντε λεπτών στο β’ μέρος. Μετά από γύρισμα του Ντεσπόντοφ, ο Τάισον σούταρε και ο Ντε Μποκ έσωσε πάνω στην γραμμή, αλλά ο Οζντόεφ πήρε το ριμπάουντ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με ψαλιδάκι για το 2-0.

Ο Ρώσος χαφ έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 66’ μετά από πάσα πάρε – βάλε του Τάισον αλλά ο Σαμάτα στην αρχή της φάσης ήταν οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε από το VAR.

Έσβησε το ματς και πήρε το τρίποντο!

Στο υπόλοιπο ματς ο ρυθμός έπεσε αφού οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές καθώς υπάρχει ειδικά για τον ΠΑΟΚ πρόγραμμα «βουνό» σε Ελλάδα και Ευρώπη με τις ευκαιρίες του Ντεσπόντοφ στο 67’ και Βαλένσια στο 74’ να μην βρίσκουν στόχο.

Tέλος στο 84’ ο Τάισον σκόραρε με κεφαλιά αλλά το VAR ακύρωσε και το δικό του τέρμα αφού ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ξεκίνησε τη φάση από θέση οφσάιντ. Έτσι το ματς έληξε με σκορ 2-0 και τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Αμπερντίν για το Conference League.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κουντέ, Καμαρά, Βέργος, Βαλένσια

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο