fbpx

Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: Ομάδα από ατσάλι έχει φτιάξει ο Αναστασίου, δεν χάνει ούτε με 10 παίκτες

Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: Ομάδα από ατσάλι έχει φτιάξει ο Αναστασίου, δεν χάνει ούτε με 10 παίκτες

Η Κηφισιά απέδειξε και σήμερα ότι είναι εφτάψυχη! Η νεοφώτιστη ομάδα στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ, αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 36’, λόγω της αποβολής του Ιπαλίμπο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 85’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος. Ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός» για την ομάδα του Γ. Αναστασίου στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα 1.

Η Κηφισιά και ο ΟΦΗ αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Super League1, με τις δύο ομάδες να έχουν παρελθόν το 2015-16 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την περσινή περίοδο στη διοργάνωση του Κυπέλου Ελλάδος, όπoυ η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήρε νίκη – πρόκριση στην Καισαριανή.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 10λεπτο, η κρητική ομάδα έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Στο 13’ ο Ντίκο γύρισε την μπάλα και ο αμαρκάριστος Λουίς Φελίπε δεν βρήκε δίχτυα!

Στο 20′ ο Οζέγκοβιτς πάσαρε στον Σάντος, ο οποίος σούταρε αδύναμα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 29’ χάθηκε η δεύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Αμπάντα έβγαλε τη σέντρα, ο Ντίκο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Αναγνωστόπουλος «έσβησε» τον κίνδυνο.

              Αποβολή

Στο 36’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα, καθώς αποβλήθηκε ο Ιπαλίμπο για μαρκάρισμα στον Λάρσον. Οι τυπικά γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν, ο ρέφερι είδε τη φάση και στο VAR, χωρίς να αλλάξει την απόφαση του. Αυτή ήταν η δεύτερη αποβολή του Νιγηριανού σε 7 συμμετοχές στην SL 1.

Στο 43’ ο Κρισιούμα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, χωρίς να βρει στόχο.

             Ανακοίνωση

Στην ανάπαυλα η Κηφισιά εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Επειδή είμαστε νεοφώτιστοι, μέχρι πότε να κάνουμε υπομονή όταν μας στερείτε τη δυνατότητα να διεκδικούμε τη νίκη στο γήπεδο; Η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Δεν αντέχουμε άλλο, κάθε αγωνιστική να ανεχόμαστε ανεπαρκείς διαιτησίες. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την άδικη κόκκινη, αλλά με όλες τις διαιτητικές συμπεριφορές που βιώνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Στο 54’ ο Τοράλ σέντραρε, ο Ντίκο πήρε την κεφαλιά, χωρίς να βρει κι αυτός στόχο. Στο 67’ ο Οζέγκοβιτς βρήκε χώρο στην αντίπαλη περιοχή, όμως ήταν εντελώς άστοχος.

            Πέναλτι

Στο 85’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μποτία στον Λουίς Φελίπε. Στο 88’ ο Βραζιλιάνος επιθετικός εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, αλλά ο Αναγνωστόπουλος έπεσε σωστά στην αριστερή γωνία και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Γκολ:

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κόκκινη: 36’ Ιπαλίμπο

Κίτρινες: Σναϊντερλάν, Μποτία / Ντίκο, Βούρος , Αμπάντα, Καρώ, Φελίπε, Γκλάζερ.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Σναϊντερλάν (78’ Παπασάββας), Ιπαλίμπο, Μπιφουμά (65’ Αντερέγκεν), Ίλιεφ (46’ Τσαπάν), Σάντος (78’ Τεττέη), Οζέγκοβιτς (90’ Αγκμπενιένου).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Καρώ, Λαμπρόπουλος (83’ Μπάκιτς), Λάρσον, Τοράλ (70’ Μοσκέρα), Γκαγιέγκος (70’ Ριέρα), Γκλάζερ, Αμπάντα (60’ Θοράρινσον), Ντίκο (60’ Νέιρα), Φελίπε Λούιζ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο