fbpx

Άρης – Πανσερραϊκός 1-0: Με buzzer beater του Φαμπιάνο!

Άρης – Πανσερραϊκός 1-0: Με buzzer beater του Φαμπιάνο!

O Φαμπιάνο στη τελευταία φάση του ματς χάρισε μια πολύ δύσκολη νίκη στον Άρη με 1-0 επί του Πανσερραϊκού για την 8η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες φάσεις και στο ματς κυριάρχησαν τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με τον ρέφερι να βγάζει 5 κίτρινες κάρτες και να κάνει συστάσεις στους δυο πάγκους.

Στο β’ μέρος το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους με πολύ καλή άμυνα να κρατούν μακριά τους γηπεδούχους. Όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μορόν, ο οποίος στο 86′ σημάδεψε το δοκάρι του Χόβαν. Στο 89′ πάλι ο Χόβαν έσωσε σε σουτ του Πανανίδη. Όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (87′) ο Άρης βρήκε το γκολ της νίκης στη τελευταία φάση! Κόρνερ του Σουλεϊμάνοβ, ο Φαμπιάνο με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και λύτρωσε τους γηπεδούχους.

Ο Περράκης έδειξε κίτρινες στους Πάρντο, Μορέιρα, Πεταυράκη, Δεληγιαννίδη, Στάικο, Βερστράτε, Μπέργκστρεμ, Παναγίδη, Χόβαν και στον Πάμπλο Γκαρσία.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (59′ Οντουμπάτζο), Βερστράτε, Τζούρασεκ (59′ Νταρίντα), Πάρντο (69′ Σαμόρα), Μενέντες (70′ Παναγίδης), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης (46′ Μασκαράκης), Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Χατζηστραβός (65′ Σοφιανός), Μορέιρα, Στάικος, Μούργος (85′ Θυμιάνης), Άλεξιτς (85′ Γουλέρι).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο