fbpx

«Τελειώνει» ο Μάνταλος από αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ

«Τελειώνει» ο Μάνταλος από αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ

Εδώ ο Πίτερ Φρόιντφελντ, εκεί ο Πίτερ Φρόιντφελντ, που βρίσκεται ο νέος αρχιδιαιτητής; Χθες, διοχετεύτηκε η πληροφορία ότι πρόεδρος της ΚΕΔ είναι στην Αθήνα και τον… κρύβει η ΕΠΟ για να κάνει τους ορισμούς των διαιτητών της 8ης αγωνιστικής ο Σταύρος Μάνταλος.

Τους ορισμούς, έτσι κι αλλιώς, θα τους κάνει ο Ελληνας αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπή Διαιτησίας γιατί ο Φρόιντφελντ δεν γνωρίζει τους Ελληνες διαιτητές. Ο Σουηδός το μόνο που έκανε ήταν να μιλήσει με την ΟΥΕΦΑ για να στείλει έναν διαιτητή από το πάνω ράφι για το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. 

Ο Πίτερ Φρόιντφελντ στην Αθήνα έχει έρθει, αλλά αυτό συνέβη πριν από το παιχνίδι με την Ιρλανδία και μίλησε στη Γλυφάδα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο. Εκεί έκλεισε και η συμφωνία και στην συνέχεια συντάχθηκε το συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε ηλεκτρονικά ο νέος αρχιδιαιτητής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Φρόιντφελντ θα «τελειώσει» τον Μάνταλο από αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, ωστόσο θα παραμείνει σε άλλο πόστο στην ΚΕΔ. 

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο