fbpx

Η Εθνική χρειάζεται μεγαλύτερο σεβασμό από την ΕΠΟ

Εθνική

Η Εθνική Ομάδα για μία δεκαετία, από το 2004 μέχρι το 2014, ήταν η… κότα που γεννούσε χρυσά αβγά για την ΕΠΟ φέρνοντας στο ταμείο της πολλά εκατομμύρια ευρώ από προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις και χορηγούς. Στην συνέχεια όμως η «γαλανόλευκη» απαξιώθηκε από τους ίδιους τους παράγοντες της Ομοσπονδίας και δυστυχώς αυτή η κατάσταση συνεχίζεται.

Η Εθνική χρειάζεται μεγαλύτερο σεβασμό από την ΕΠΟ για να σταθεί στα πόδια της και για να επιστρέψει στα μεγάλα τουρνουά. Όταν τέσσερις διεθνείς (Τσιμίκας, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Σιώπης) ενημερώνονται ότι στο επόμενο ματς (με το Γιβραλτάρ) δεν αγωνίζονται λόγω τιμωρίας και αποδεικνύεται ότι δεν είναι τιμωρημένοι, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Η ΕΠΟ προσλαμβάνει για τις Εθνικές Ομάδες τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της «χρυσής» ομάδας του 2004, και δεν το ανακοινώνει επίσημα. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κι αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι στην ομοσπονδία είχαν έτοιμη και την πρόσληψη του Βασίλη Δημητριάδη για τις Εθνικές Ομάδες, αλλά επειδή η πληροφορία διέρρευσε στα ΜΜΕ, η πρόσληψη «ναυάγησε» ή «πάγωσε» για 2-3 εβδομάδες.

Η ΕΠΟ ανεξάρτητα από το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έδειξε σεβασμό και στους Ελληνες φιλάθλους στο παιχνίδι με την Ολλανδία. Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν, αλλά στην Opap Arena υπήρχε χιλιάδες άδεια καθίσματα! Η επιστήμη της λογικής σηκώνει ψηλά τα χέρια…

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο