fbpx

Αντσελότι: «Το πώς να σταματήσει κάποιος το Μπέλιγχαμ είναι μια καλή ερώτηση»

Αντσελότι: «Το πώς να σταματήσει κάποιος το Μπέλιγχαμ είναι μια καλή ερώτηση»

Ο Κάρλο Αντσελότι, μίλησε για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ αλλά και για το σκάνδαλο στοιχηματισμού που συγκλονίζει την Ιταλία, ενόψει του καθοριστικού αγώνα Αγγλίας-Ιταλίας που θα γίνει την Τρίτη στο Γουέμπλεϊ.

Αναλυτικά:

«Αυτό το παιχνίδι στην Αγγλία θα είναι ένας αγώνας που θα αξιολογήσει την κατάσταση της Ιταλίας αυτή τη στιγμή. Ο νέος κύκλος του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει ξεκινήσει καλά, αλλά αύριο έχει έναν σημαντικό αγώνα που θα μας πει πού βρίσκεται η η ομάδα».

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε για το πώς μπορεί κάποιος να σταματήσει τον Μπέλιγχαμ.

«Και πώς να σταματήσει τον Μπέλιγχαμ; Είναι μια καλή ερώτηση, είναι σε μια εξαιρετική στιγμή. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα. Ο Μπέλινγκχαμ σίγουρα θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για την Αγγλία και η Ιταλία θα απαντήσει με τη δική της ποιότητα, με τους παίκτες της, με τα χαρακτηριστικά της».

Ο Αντσελότι μίλησε επίσης για το σκάνδαλο στοιχηματισμού που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα στην Ιταλία λόγω της εμπλοκής αρκετών ποδοσφαιριστών σε παράνομα στοιχήματα, η οποία είναι «ατομική παράβλεψη» και ότι «η συμμετοχή όλου του ιταλικού ποδοσφαίρου» του φαίνεται «υπερβολική».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο