fbpx

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στον «αέρα» το παιχνίδι Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα

Μακάμπι Χάιφα

Η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, όπως είναι φυσιολογικό έχουν επηρεάσει και τις αθλητικές δραστηριότητες, με την UEFA να ανακοινώνει αναβολές σε αρκετές αναμετρήσεις Ισραηλινών ομάδων.

Αυτό, προφανώς επηρεάζει και τον όμιλο του Europa League, στον οποία συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, καθώς άμεσο «θύμα» είναι και η Μακάμπι Χάιφα.

Από την πρωταθλήτρια Ισραήλ έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα η προπόνηση να διεξαχθεί με ελάχιστους παίκτες.

Παράλληλα, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αναβληθεί η αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ για το Europa League, την στιγμή που γίνονται δωρεές από τη διοίκηση του συλλόγου στις οικογένειες των θυμάτων.

Από την πλευρά της, η Μακάμπι Χάιφα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι σε περίπτωση που η UEFA δεν αναλάβει το ματς με το «κίτρινο υποβρύχιο» η ομάδα θα χρειαστεί να παίξει σε ουδέτερη έδρα.

Αναλυτικά:

«Το επίκεντρο δεν είναι στο ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχει ένα παιχνίδι σε δέκα μέρες. Οι παίκτες δεν έχουν προπονηθεί εδώ και μέρες και αυτοί που είναι στο Ισραήλ ασχολούνται με κοινωνικές δραστηριότητες. Αν ο πόλεμος συνεχιστεί και η UEFA δεν αναβάλλει το παιχνίδι, οι ¨πράσινοι” μπορεί να χρειαστεί να παίξουν στο εξωτερικό και να προπονηθούν εκεί»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο