fbpx

«Φιλική» ισοπαλία για Λαμία και Κηφισιά

«Φιλική» ισοπαλία για Λαμία και Κηφισιά

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Λαμία και Κηφισιά στο μεταξύ τους φιλικό, που έδωσαν με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος.

Οι προπονητές των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες μπόρεσαν και «ξεμούδιασαν», ξεφεύγοντας από τις συνεχείς προπονήσεις.

Επιπλέον, ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν οι Τζγκόεφ για τη Λαμία και Σναϊντερλάν για την Κηφισιά.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Ακούνια στο 19′, με τον Σναϊντερλάν να ισοφαρίζει στο 38′ και τον Κρισιούμα να κάνει την ανατροπή στο 44′ για το 1-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαρτίνεθ στο 79′.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Στάνκο (65’ Σαντάνα), Τόσιτς (46’ Τσιλιανίδης), Σιμόν, Λόνγκο (65’ Μαρτίνεθ), Ακούνια (75’ Μάλτσι), Μούλα (46’ Τσιλούλης), Τζαγκόεφ (46’ Τζανδάρης), Σίντκλεϊ (46’ Αμαράλ)

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Κρίστινσον, Βαφέας (46’ Λαντρ), Μποτία (46’ Τσάπαν), Γκόμπελιτς (60’ Τεττέι), Παρράς (46’ Λούμορ), Σναϊντερλάν (70’ Πέιος), Ιπαλίμπο (60’ Αντούνες), Πρίτσας (46’ Μασούρας), Ματέους Σάντος (60’ Αντερέγκεν), Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς (85’ Σμπώκος)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο