fbpx

Ολυμπιακός: Το ψάχνει για το «μπαμ» με Ζερόμ Μπόατενγκ

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Φρέιρε και Πορόσο δεν δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων», με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αναζητά έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον ηγέτη στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι της ομάδας μάλιστα, τσεκάρουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, και τις τελευταίες μέρες «παίζει» δυνατά το όνομα του Ζερόμ Μπόατενγκ

Ο Γερμανός άσος είχε μείνει ελεύθερος από τη Λιόν και ήταν κοντά στην επιστροφή του στην Μπάγερν Μονάχου, όμως «κόπηκε» επειδή βρίσκεται σε κακή φυσική κατάσταση. 

Από τη Γερμανία, λοιπόν, προέκυψε η πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός έχει κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του 35χρονου κεντρικού αμυντικού, χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση από την πειραϊκή ΠΑΕ. 

Παρά το υψηλό του κασέ, ο Μπόατενγκ θα ήθελε να παίξει σε υψηλό επίπεδο, και παράλληλα να λύσει σε έναν βαθμό τα προβλήματα στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού, καθώς πρόκειται για έναν στόπερ με τρομερές παραστάσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο