fbpx

Τι σχέση έχει ο αρχιδιαιτητής Π. Φρόιντφελντ με τον Ν. Βαμβακούλα;

Φρόιντφελντ

Θεωρητικά χθες η ΕΠΟ «έβραζε» για το θέμα του νέου αρχιδιαιτητή. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Λίγκας Β. Μαρινάκης χαρακτήρισε «λεκέ» του ελληνικού ποδοσφαίρου τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκο, ενώ για τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη ανέφερε ότι «είναι ξεφτίλα. Αλλα αποφάσισαν στην Λίγκα και άλλα έγιναν στην ΕΠΟ».

Η έντονη αντίδραση Μαρινάκη στην συμφωνία της Ομοσπονδίας με τον 59χρονο Σουηδό Πίτερ Φρόιντφελντ κράτησε για λίγη ώρα. Όταν οι τόνοι έπεσαν και τα μικρόφωνα έκλεισαν, στην ΕΠΟ άρχισαν να λένε ανέκδοτα για να κλείσει ήρεμα και χαμογελαστά η μέρα.

Το πρώτο ανέκδοτο, το οποίο το είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Τάκης Αγραφιώτης, μπορεί να είναι και πραγματική ιστορία: «Αστυνομικός σταματάει τον Νίκο Βαμβακούλα για να του κάνει αλκοτέστ. «Φύσα, σε παρακαλώ…», του λέει ο αστυνομικός, αλλά ο Βαμβακούλας κάνει ότι δεν ακούει. «Φύσα, σε παρακαλώ να τελειώνουμε», λέει ο αστυνομικός με τον παλαίμαχο άσο να του απαντάει: «Τι… φύσα μου λέτε; Ο Βαμβακούλας είμαι».

Πριν συνέλθουν οι σύμβουλοι της ΕΠΟ από τα γέλια, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσων Παναγιώτης Διακοφώτης που είπε πραγματική ιστορία: «Σε ένα ματς του Ιάλυσου ο Βαμβακούλας ήταν ο αντίπαλος προπονητής. Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ όλα είναι ανοιχτά ως προς το αποτέλεσμα, το δεξί μπακ της ομάδας του Βαμβακούλα βρίσκεται στην επίθεση και ο Νικόλας του έβαλε τις φωνές: «Ρε, δεξί μπακ γύρνα στη θέση σου. Τι να γυρίσεις όμως; Ταξί με… 50 ευρώ θέλεις».

Να, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μία ωραία ατμόσφαιρα…

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο