fbpx

Τρελάθηκε με δημοσιογράφο ο Λουίς Ενρίκε: «Βλέπεις μόνο τα αρνητικά! Είναι απίστευτο»!

Τρελάθηκε με δημοσιογράφο ο Λουίς Ενρίκε: «Βλέπεις μόνο τα αρνητικά! Είναι απίστευτο»!

Η ώρα της κριτικής έφτασε γρήγορα για τον Λουίς Ενρίκε. Αρχικά ο Ισπανός τεχνικός είχε σαγηνεύσει τον Τύπο με μια υπερκυρίαρχη ομάδα όσον αφορά την κατοχή μπάλας, αλλά κυρίως χάρη στους έντεκα παίκτες που πίεζαν ανά πάσα στιγμή, κάτι σπάνιο στην Παρί Σεν Ζερμέν την εποχή της αραβικής ιδιοκτησίας της.

Τελευταία, ωστόσο, η «μηχανή» της πρωταθλήτριας Γαλλίας άρχισε να χάνει στροφές. Μια ήττα εντός έδρας από τη Νις (2-3), η ισοπαλία στο Κλερμόν (0-0) και ειδικά το βαρύ 1-4 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» από τη Νιούκαστλ έφερε τη μουρμούρα.

Απέναντι στη Ρεν η Παρί επανήλθε νικώντας με 3-1, εκτός έδρας, αλλά οι «Κυανέρυθροι» δεν ήταν καλοί, ειδικά στα πρώτα τριάντα λεπτά του αγώνα, κάτι που παρατήρησε ο δημοσιογράφος της Free Ligue 1, Αλεξάντρ Ρουίς.

Όταν λοιπόν ρώτησε τον Λουίς Ενρίκε αν είχε κάτι να βελτιώσει, ο παριζιάνος τεχνικός εκνευρίστηκε και δεν μπήκε καν στον κόπο να το κρύψει.

«Βλέπεις μόνο τα αρνητικά! Είναι απίστευτο! Σε όλες τις συνεντεύξεις! Είναι ο πιο αρνητικός τύπος στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Την προηγούμενη φορά κερδίσαμε 4-1 και μου είπε ότι αξίζαμε να χάσουμε», δήλωσε ο Ισπανός πριν συνεχίσει το σχόλιό του για την αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο